20 / 04 / 2024

Silverline Ankastre, Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım zirvesine katılıyor!

Silverline Ankastre, Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım zirvesine katılıyor!

Kartal Belediyesi 2 Haziran Çarşamba günü ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ adını verdiği dönüşüm zirvesine ev sahipliği yapıyor. İnşaat sektörünü besleyen yan sektörlerin katılacağı zirvede Silverline Ankastre’de yerini alıyor.



'Yerinde ve Birlikte Kentsel Dönüşüm' modelleri ile İstanbul için örnek projelere imzasını atan Kartal Belediyesi 2 Haziran Çarşamba günü ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ adını verdiği  dönüşüm zirvesine ev sahipliği yapıyor. Bölge yerel yönetiminin, yatırımcıların ve inşaat sektörünü besleyen yan sektörlerin katılacağı zirvede Silverline Ankastre’de yerini alıyor. 


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün ev sahipliğinde, bölgedeki yatırımcıların ve uzmanların katılacağı ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi’ gayrimenkul sektöründe Kartal ve çevresinin yarattığı dinamikler, gelecek vizyonu gözler önüne serilecek. 2010 yılından bu yana proje pazarında her yıl yüzde 80 büyüme kaydeden ve yüzde 11 Pazar payına sahip olan Silverline Ankastre bu organizasyonda sektör yatırımcılarına, teknoloji odaklı ve enerji tasarruflu üst segment ürünleri ile proje pazarında konutlara sağladığı farklılıkları ve çeşitliliği aktaracak. 


2016 yılında proje pazarında önemli atılımlar gerçekleştirmeyi planlayan Silverline , proje pazarında yüzde 11 pazar payına sahip iken bu rakamı 2016 yılında yüzde 15'e çıkarmayı planlıyor. Silverline konut sektörüne girdiği 2010 yılından bu yana Türkiye genelinde toplam 6267 projede 212 bin 160 birim konutta toplam 532 bin adet ürünle yer aldı. Güçlü üretici kimliği ile konut sektörüne adım attığı günden bu yana sektörün önemli oyuncuları arasına giren Silverline Ankastre,  projelere hızlı, kaliteli ve esnek çözümler üretiyor. Konut sektörüne özel proje ekibi ile inşaat projelerine özel çözümler ve  satış sonrası hizmetler sunan marka, hem projeyi  hem de projeden satın alma yapan nihai tüketiciyi mutlu ediyor . Projelendirme aşamasında ürünlerin uygulaması ve doğru çalışma koşullarına yönelik keşif hizmeti sağlarken, teslimatla birlikte kadrolu montaj ekibi ürünlerin hızlı ve güvenli bir şekilde montajını gerçekleştiriyor. Silverline ayrıca ev sahiplerine oturumla birlikte başlayan esnek garanti uygulaması sağlıyor. 


Bilgi için: www.silverline.com

   444 4 758


Geri Dön