28 / 03 / 2024

Silverline Ankastre'de fiyatlar yenilendi!

Silverline Ankastre'de fiyatlar yenilendi!

Silverline Ankastre’nin yenilikçi, fonksiyonel ve çevreci ocak, fırın ve davlumbaz modelleri bahar kampanyası için bir araya getirildi. 1.575 TL’den başlayan fiyatların geçerli olduğu, tüketicinin kendi setini oluşturabildiği kampanya 15 Mayıs tarihine kadar geçerliliğini koruyacak.



Silverline Ankastre'nin asla ödün vermediği kalite, estetik, verimlilik ve fonksiyonellik anlayışı bu kampanyada da tüm setlerde kendini gösteriyor... Mutfağını yenilemek isteyenlerin ankastre ürün ihtiyacını, özel ürünler ve özel fiyatlarla karşılayan kampanya, evlilik hazırlıkları olan çiftlere de önemli bir fırsat... Tüm mutfaklara uygun, çevreye duyarlı, enerji tasarrufu yüksek, en son teknolojilerle donatılmış, özel tasarım ürünlerin yer aldığı kampanyada, Silverline kullanıcısına beyaz ve gri renk olmak üzere 2 set hazırladı. Bu 2 set dışında isteyenler, Silverline kalite ve teknolojisini taşıyan 13 özel ocak, fırın ve davlumbaz arasından kendi ankastre setlerini oluşturabiliyor. Ayrıca mikrodalga fırın ve bulaşık makinesi gibi tamamlayıcı ürünler de kampanya da indirimli fiyatlarıyla yer alıyor.


Kampanyaya dâhil olan tüm ürünlere 3 yıl garanti…

Tüketicinin minimum harcama yaparak maksimum fayda elde edeceği kampanya 15 Mayıs tarihine kadar geçerliliğini koruyacak… Kampanyanın en önemli özelliği ise tüm ocak, fırın, davlumbaz  ve mikrodalga fırınlarda 3 yıl garanti uygulanıyor olması…


Geri Dön