16 / 04 / 2024

Simit Sarayı İngiltere'de 2'nci mağazasını açıyor!

Simit Sarayı İngiltere'de 2'nci mağazasını açıyor!

Simit Sarayı 'nın Londra 'nın ünlü caddesi Oxford 'ta açtığı mağaza büyük ilgi görüyor. Simit Sarayı İngiltere 'de ikinci mağazasını açıyor.



DÜNYA markası olma vizyonuyla yurt dışı açılışlarını sürdüren ve geçtiğimiz ay İngiltere'nin başkenti Londra'nın en yoğun caddesi Oxford'ta açtığı mağazayla İngilizlere simiti tanıtan Simit Sarayı, 2015 yılı sonuna kadar yurt içi ve yun dışında toplam 457 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Avrupa pazarında ilk mağazalarını 2010 yılında Hollanda'da açtıklarını belirten Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdulluh Kavukcu "Global şirketlerin büyük çoğunluğu Avrupa'ya ilk önce Hollanda'dan giriyor. Biz de öyle yaptık. Şimdi de İngiltere'de geçtiğimiz ay açtığımız ilk mağazamızın gururunu yaşıyoruz" dedi. Mağazalarını açtığı ülkelerde oldukça iyi müşteri potansiyeline sahip olduklarını belirten Kavukcu "Türkiye'nin yurtdışında tanıtımına da katkı sağlıyoruz" diye konuştu. 



İngiltere'de yıl sonuna kadar 10 mağaza daha açılışı yapacaklarını da bilgisini veren Abdullah Kavukcu "Örneğin ikinci mağazamızı Mart Ayında açıyoruz. İnşallah İngiltere pazarında hızla büyüyeceğiz. Avrupa'da yayılıyor Yurtdışında yayılma planlarımız; daha önce belirlediğimiz planlara sadık kalarak devam ediyoruz. Aynı şekilde New York'ta ikinci ve üçüncü mağazamızı da açarak, orada da 10 mağazaya ulaşma hedefimizi yerine getireceğiz. Halen Avrupa ve Orta Doğu'da devam eden 20'in üzerinde inşaatımız var. Yıl sona itibariyle Orta Doğu'da 22 mağazamız açılmış olacak. Yurt dışı açılışlarımız bundan sonra daha da hızlanacak. 2015 yılı hedefimiz 457 mağazaya ulaşmak. İnşallah bunu da başaracağız" diye konuştu. 



Star


Geri Dön