26 / 04 / 2024

Simit Sarayı New York’taki ilk mağazasıyla Amerika’ya açılıyor!

Simit Sarayı New York’taki ilk mağazasıyla Amerika’ya açılıyor!

Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, “Uzun zamandır New York’taki mağazamız için çalışıyorduk. İlk mağazamız olduğu için açılacak nokta çok önemliydi. 2014 yılı yurtdışı büyüme hedeflerimizi ikiye katladık" dedi




Yurtiçi ve yurtdışında 5 bin 500 çalışanıyla her gün 450 bin kişiyi ağırlayan Simit Sarayı, New York’taki ilk mağazasıyla Amerika’ya açılıyor. Türkiye dışında Hollanda, Almanya, Suudi Arabistan gibi ülkelerde yer alan şirket, 2014’ün ilk yarısında açacağı Manhattan 5’inci Cadde’deki mağazanın dekorasyonuna başladı.


HEDEFLERİ KATLADI


Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, “Uzun zamandır New York’taki mağazamız için çalışıyorduk. İlk mağazamız olduğu için açılacak nokta çok önemliydi. 2014 yılı yurtdışı büyüme hedeflerimizi ikiye katladık. 2014 yılında Amerika’da ve İngiltere’de yeni mağazalar açacağız” dedi.


EN DÜŞÜK AYLIK KİRA 30 BİN $


Dünyanın en pahalı caddelerinden biri olarak tanınan 5. Cadde’de mağazaların kiraları aylık metrekare başına 300 dolardan başlıyor.  Yani 100 metrekarelik bir yer kiralamak isteyen 30 bin doları gözden çıkarmak zorunda.




Geri Dön