27 / 04 / 2024

Simit Sarayı Piazza AVM’de şube açtı!

Simit Sarayı Piazza AVM’de şube açtı!

Simit Sarayı, Şanlıurfa’daki ikinci mağazasını, toplam 149 markanın yer aldığı ve Kurban Bayramı’ndan hemen önce açılışı gerçekleştirilen Şanlıurfa’nın en büyük alışveriş merkezi Piazza AVM’de hizmete sundu.




Yurtiçi ve yurtdışında 5.500 çalışanı ile her gün 450 bin misafiri ağırlayan Simit Sarayı, Şanlıurfa’daki ikinci mağazasını, toplam 149 markanın yer aldığı ve Kurban Bayramı’ndan hemen önce açılışı gerçekleştirilen Şanlıurfa’nın en büyük alışveriş merkezi Piazza AVM’de hizmete sundu. 



Endüstri Meslek Lisesi karşısındaki Urfa Cadde Simit Sarayı’nın gördüğü yoğun ilgi üzerine, Piazza AVM bünyesinde ikinci şubesini açan Simit Sarayı ilk günden itibaren alışveriş merkezi ziyaretçilerinin büyük ilgisiyle karşılaştı. Alışveriş merkezinin zemin katında yer alan, ferah ve sıcak atmosferiyle dikkat çeken Piazza Simit Sarayı, 164 m² teras alanı ve 260 m² iç alan olmak üzere toplam 424 m² alanı ile haftanın her günü 08:00 ile 22:00 saatleri arası hizmet verecek. 



Geleneksel Türk çayı, taze sıkılmış portakal suyu ve Türk kahvesi gibi pek çok içecek alternatifinin bulunduğu Simit Sarayı mağazaları, haftanın her günü hizmet veriyor. Simit Sarayı’nın menüsünde; klasik simitten kaşarlı, sucuklu, sucuklu-kaşarlı, kaşarlı-zeytinli simit çeşitlerine; açma, poğaça ve pideden börek çeşitlerine, dürümden sandviçe, kurabiyeden pastalara, ızgaralardan makarna çeşitlerine kadar atıştırmalık, doyumluk ve keyiflik zengin bir ürün gamı yer alıyor.



Urfa Haber


Geri Dön