24 / 04 / 2024

Simok Metal Yapı Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Simok Metal Yapı Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Okay Kayaoğlu tarafından kuruldu.




Simok Metal Yapı Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Okay Kayaoğlu tarafından kuruldu. 


Simok Metal Yapı Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1 -) Şirket yurt içinde ve yurt dışında demir çelik, çelik çatı, çatı montajı ve çelik konstrüksiyondan fabrika yapmak. Boru tesisat ve boru devreleri, tank vinç silo konveyör, paslanmaz saç, çelik ve çe­lik prefabrik, boru, profil konteyner imalatı yapmak. Torna, testiye, fireze sanayi tesisleri kurma, konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında açılan kamu ve özel kuru­luşların ihalelerine girmek, taşeronluk yapmak, taşeron çalıştırmak, taahhütlerde bulun­mak, hurda alım ve satımı yapmak. 2- Her türlü demir çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, paslanmaz saç, U demiri, L demiri, flanş, profil, boru eklenti parçaları, dikişli ve çe­lik çekme boru ve bunların bağlan­tı parçalarının alımı, satımı, ihra­catını ve ithalatını yapmak. 3- Her çeşit demir, çelik ve alaşımlarını, döküm, dövme ve pres ma­mullerini, çelik boru ve ek parçalarını, Çelik konstrüksiyon, teknolojik teçhizat, vinç, galvanizli çelik konstrüksiyon imal etmek, mekanik ve ısıl işlemlerini yap­mak, her çeşit çelik konstrüksiyon inşaat, tesis kurma işlerini yapmak ve yaptırmak. 4- Metal ve alaşımlarını eritmek, izabe etmek, şekillendirmek suretiyle; işlemek, mamul veya yan mamul olarak ithal etmek, ihraç etmek, toptan ve perakende satmak. Bu konudan olmak üzere özellikle tel levha, çubuk, profil, saf ve antik metaller, döküm temi­zlemek için granül, ferro vanadium, ferro titanyum, klingret levha, contalı krom, nikel paslanmaz tes levha çubukları, masonları, döküm potaları rulmanlar, teflonbantların; ihracat, pazarlama ve dahili ticareti ile mümessilliğini yapmak, 5- Şirket her türlü inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri, proje, konusu ile ilgili mühendislik, danışmanlık hizmetleri, resmi ve özel inşaatları yapmak. Fabrika ve tesislerin komple in­şaatını ve montaj işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak, taşeronluk yapmak, taşeron çalıştırmak, yurt içinde ve yurt dışında kamu ve özel kuruluşların açtığı ihalelere girmek. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bun­lar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir, ikinci ve üçüncü şahıslar adına ipotekler almaya ve vermeye, taşıtlar almaya, satmaya devir ve kiraya vermeye Şirket gayri- menkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis ede­bilir. Her türlü gayrimenkullerle il­gili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçek­leştirebilir. Yukarıda gösterilen muamelelerden başka ileride Şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde Müdürler Kurulu nun önerisi üzerine keyfiyet Ortaklar Genel Kurul unun onayına sunulacak, bu yolda karar alındıktan sonra öngörülen işler yapılabilecektir.



Geri Dön