25 / 04 / 2024

Sinan İnşaat hizmet yelpazesine turizmi de ekliyor!

Sinan İnşaat hizmet yelpazesine turizmi de ekliyor!

Liparis Neoplis Resort Otel ve Sarayhan Otel ile turizm anlayışına yeni bir soluk getireceklerini ifade eden Nuh Yükselgüngör "Amacımız Mersin'in yanı sıra farklı illerde de kaliteli hizmetimizi insanlarla buluşturmak" diye konuştu.




Türkiye'nin bir çok ilinde inşaat sektöründe faaliyet gösteren Sinan İnşaat, yeni projeler ile yaşam mimarlığını sürdürüyor. Konutun yanı sıra otel işletmeciliğine de adım atan Sinan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Yiikselgüngör "Hedefimiz Türk inşaat sektörünün yakaladığı başarıyı daha da yukarılara taşımaktır" dedi. 



Mersin'de uzun yıllardır birbirinden şık ve kaliteli konutlar üreterek sektörde liderlik koltuğuna oturan Sinan İnşaat, hizmet yelpazesine turizmi de ekliyor. Önümüzdeki aylarda açılışının yapılması beklenen Liparis Neoplis Resort Otel ve Sarayhan Otel ile turizm anlayışına yeni bir soluk getireceklerini ifade eden Nuh Yükselgüngör "Amacımız Mersin'in yanı sıra farklı illerde de kaliteli hizmetimizi insanlarla buluşturmak" diye konuştu. 



Sinan İnşaat projelerinin henüz tamamlanmadan satışı tamamlanan ender çalışmalardan olduğunu hatırlatan Nuh Yükselgüngör "İnsanlar kalite her nerede ise bulurlar. Biz de sadece yurt içinden değil yurt dışından gelen müşterilerimize de Türk inşaat sektörünün geldiği kaliteli noktayı sunuyoruz. Firma olarak yükselişimiz bu şiar doğrultusunda devam edecektir" şeklinde konuştu. 


Sabah Mersin


Geri Dön