28 / 03 / 2024

Sincan Belediyesi otopark ve kültür merkezi kiralayacak

Sincan Belediyesi otopark ve kültür merkezi kiralayacak

Sincan Belediye Başkanlığı, çok katlı otopark ve kültür merkezi binasını 5 yıllığına kiralama ihalesi yapacak



Sincan Belediye Başkanlığı Tandoğan Mahallesi'ndeki çok katlı otopark ve kültür merkezi binasını 5 yıllığına kiralayacak. 320 araçlık otopark ve 512 kişi koltuk kapasiteli kültür merkezinin tahmini bedeli 2 milyon TL.  Geçiçi teminat bedeli ise 90 bin TL olan ihale 30 Mart 2010 tarihinde saat 14.00'de yapılacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Kapalı hal binası ile çok katlı otopark ve kültür merkezi binasını, 5 yıl süreyle kiraya vermek üzere ihaleye çıkardı

Sincan Belediye Başkanlığı, Plevne Mahallesinde bulunan kapalı hal binası ile Atatürk Mahallesinde yer alan çok katlı otopark ve kültür merkezi binasını, 5 yıl süreyle kiraya vermek üzere ihale açtı. Mülkiyeti Sincan Belediye Başkanlığına ait taşınmazların kira ihaleleri, "kapalı teklif usulü" belediyede gerçekleştirilecek. mPlevne Mahallesi 1 parselde kayıtlı bulunan kapalı hal binasının, muhammen bedeli 1 milyon 500 bin lira, geçici teminatı ise 45 bin lira olarak belirlendi.
İhale, 31 Mart 2010 tarihinde saat 14.00'te yapılacak. Buna göre teklif mmektupları aynı gün ihale saatine kadar komisyona verilecek. Plevne Mahallesi içindeki hal binası Yazı Caddesi Pazar Sokak ile Ayık ve Selvi Sokağın kesiştiği noktada dört tarafına da cepheli bulunmakta. Konum olarak Lale tren istasyonuna ve Cumhuriyet parkına 100 metre mesafede olan bina halkın en yoğun oturduğu semt merkezi konumunda. Binanın toplam inşaat alanı 5 bin 582 metre kare bodrum, zemin ve asma kat olmak üzere üç bölümden oluşmakta. İş merkezi şeklinde dizayn edilmiş olan binada gerektiğinde küçük tadilatlarla her türlü ticaretin rahatlıkla yapılabilir. Etimesgut Sincan ana bağlantı yolunun (trafiğinin en yoğun) geçtiği yerde öbulunan binanın ebatları 73.28 metre x 32.60 metre.

ÇOK KATLI OTOPARK VE KÜLTÜR MERKEZİ
Öte yandan Atatürk Mahallesi 1 parselde yer alan çok katlı otopark ve kültür merkezinin muhammen bedeli 3 milyon lira, katılımcılardan alınacak olan geçici teminat tutarı ise 90 bin lira olarak açıklandı. İhale, 30 Mart 2010 tarihinde saat 14.00'te yapılacak. Katılımcılar teklif mektuplarını ihale günü ihale saatine kadar belediyeye verecek. Binanın genel olarak tamamında, yangın, ses, görüntüleme sistemi kurulmuş, ikisi yangın,birisi giriş-çıkış olmak üzere üç merdiven, dört asansörü bulunmakta. Binanın enerji girişleri dörde bölünmüş, jeneratörün devreye girmesi durumunda da ayrıca harcamanın belirlenmesi için elektrik saati mevcut. Otopark girişi Vatan caddesinde, çıkışı ise İnal caddesinde. Otoparka girip çıkmadan boş yer olup olmadığını gösteren sistem Vatan caddesinden görülecek şekilde kurulmuş. 320 araçlık otopark, içi ve bina dışında dijital dolu- boş göstergeli, cctv kontrollü, araç yıkama birimi olan, havalandırma sistemli, giriş çıkış bariyerli, bilet verme makinesi, abone kartı ve ücretli bilet lazer okuyuculu, süre hesaplayıp ücretlendirme yapan program ve ücretlendirici modülü olan, aydınlatmaları fotoselli, enerji panoları ayrılmış, dört grup asansör ile inip çıkılabilen, üç katı bodrumda diğerleri katlarda olmak üzere yedi katlı betonarme yapıdan oluşmakta. Cafe, lokanta, pastan ve mutfak, 4. ve 5. katların birleştirildiği üç cephesi manzaralı, mutfak, tuvalet, asansör, ses ve cctv sistemi ile hizmet sunabilecek yerde bulunmakta. Çok amaçlı salon ise 4. ve 5. katların birleştirildiği 512 kişi koltuk kapasiteli olup, dijital Konferans sistemi, Dvd kaydetme, elektronik tepegözlü, divx/mp3/dvd okuyuculu, rgb, audıo video bağlantı olan, müzik sistemine bütünleşmiş ışık sistemli, ses, müzik efekti yapabilen sistemleri olan, iki dil ve yüz dinleyici kapasiteli anında tercüme sistemi (kulaklıklar dahil) kurulu olan sahneye sahip. Ayrıca kolonsuz, asansörlü, yemek servisi yapmak için mutfaktan servis asansörü olan, ses ve ışık gösterisi yapılabilen xga splitter, dvd kaydedici, 3 bin ansı-lümen projeksiyon cihazı dvd/vcd/cd/mp3 okuyucu olan, terası olan çift cepheden Sincan manzaralı, havalandırma sistemi kurulmuş ve enerji panosu ayrı halde olan enerji kesintilerinde devreye giren jeneratör destekli 603 kişi kapasiteli düğün salonu da yer almakta.
AA


Geri Dön