19 / 04 / 2024

Sincan örnek bir şehir haline dönüştü!

Sincan örnek bir şehir haline dönüştü!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’yı ziyaret eden Başkan Yaşar, “Sincan’daki bağlantı yolları, imar planları ve meydan projelerinin altında Mustafa Tuna imzası var. Sincan kasaba görünümünden örnek bir şehir haline dönüştü.” dedi.



Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Sincan Belediye Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’yı ziyaret etti. Mevkidaşını makamında ağırlayan başkan Tuna ile Yaşar arasında samimi bir sohbet gerçekleşti. Yenimahalle ve Sincan’ın komşu olduğunu hatırlatan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Sincan’daki projeleri de beğeni ile takip ettiklerini söyledi.


Sincan’ın son yıllarda büyük bir ivme kazandığına vurgu yapan Başkan Yaşar,” Sincan’da son yıllarda büyük bir gelişime yaşandı. Latife için söylemiyorum. Gerçekten Sincan sizin döneminizde imar planları, yolları ve görünümü ile köy kasaba havasından Ankara’nın en büyük metropollerinden birine dönüştü. Bu da bizi çok memnun ediyor. Ankara’nın güzel ve düzenli olması bizi çok mutlu ediyor.” dedi.


İKİNCİ ÇEVRE YOLUNA ÖVGÜ

Sincan için olduğu kadar  Ankara  içinde büyük bir proje olan Bağlantı Yolları Projesi hakkında da konuşan Başkanlar, projedeki son gelişmelerle ilgili de fikir alışverişinde bulundu. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ortak sınırlardan dolayı Yenimahalle’nin de önünü açacak dev ulaşım projesinde gelinen noktayı mevkidaşı ile paylaştı. Projenin büyüklüğünden haberi olduğunu belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, projeyi ikinci çevre yolu olarak nitelendirildi. Projenin Yenimahalle içinde büyük önem taşıdığını vurgulayan Yaşar, tüm çabaları için Sincan Belediye Başkanı Tuna’ya teşekkür etti.


Yenimahalle ile ortak sınırların olduğu alandan da bir yol geçeceğini belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “ Bağlantı yolları projemiz Karayolları Ağına alındı. Şuan proje ihale aşamasında ihale tamamlandıktan sonra yolun temeli atılacak. Böylece hem biz hem Yenimahalle hem de Ankara kazanacak.” dedi.


ANKARA İÇİN EL ELE

Belediyelerin vatandaşın evi olduğunu belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ikili ilişkilerin Ankara’nın geleceği için yararlı olacağını belirtti. Kurumlarla el ele vererek Ankara için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise; “Ankaralılara hizmet eden ve Ankara’yı güzelleştirme çabasında olan belediye başkanları ile diyalog içinde olup Ankara için el ele vereceğiz.” dedi.


Zafer 


Geri Dön