29 / 03 / 2024

Sincan’da dönüşüm görüşmeleri 28 Aralık’ta sona erecek!

Sincan’da dönüşüm görüşmeleri 28 Aralık’ta sona erecek!

Sincan’da Kentsel Yenileme görüşmeleri devam ediyor. 3 aydır aralıksız devam eden görüşmelerde sona yaklaşan TOKİ uzmanları, müracaatta bulunmayanlara çağrıda bulundu. Hak sahiplerine görüşmelerin 28 Aralık’ta sona ereceğini duyurdu.



Sincan’da Kentsel Yenileme görüşmeleri devam ediyor. 3 aydır aralıksız devam eden görüşmelerde sona yaklaşan  TOKİ  uzmanları, müracaatta bulunmayanlara çağrıda bulundu. Hak sahiplerine görüşmelerin 28 Aralık’ta sona ereceğini duyurdu.


Sincan’da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeler devam ediyor.  Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme görüşmelerinde sona yaklaşıldı. Hak sahipleri ile tek tek masaya oturan TOKİ uzmanları, 3 aydır aralıksız sürdürdükleri görüşmeleri yılsonuna kadar tamamlamayı hedefliyor. 5 bin hak sahibine de ulaşıp hepsi ile görüşen TOKİ, www.sincan.bel.tr  adresli internet  sitesinden görüşmeye katılmayanların isimlerini yayınladı. 28 Aralık’a kadar görüşmelerin süreceğini belirten TOKİ yetkilileri görüşmeye katılmayan hak sahiplerine son çağrıda bulundu. Tüm hak sahipleri ile görüşmeyi istediklerini belirten uzmanlar, görüşme gerçekleşemeyen hak sahiplerine tekrar davet mektubu yolladı.


Atatürk Mahallesi Polatlı-2 Caddesi Kazım Karabekir Parkı yanındaki Kentsel Dönüşüm Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen görüşmeler, 28 Aralık 2014’e kadar devam edecek. Konu ile ilgili bilgi almak isteyen hak sahipleri; Saraycık için 263 89 69, Ulubatlı Hasan mahallesi için 272 70 64 numaralı telefonları arayabiliyor.



Milliyet Ankara


Geri Dön