28 / 03 / 2024

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri devam ediyor!

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri devam ediyor!

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri devam ediyor. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de hızla yapılıyor. Hak sahipleri ile tek tek masaya oturan yetkililerin görüşmeleri kısa sürede tamamlanması bekleniyor.




Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeler devam ediyor. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahalleleri'ndeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. 

İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de hızla yapılıyor. Hak sahipleri ile tek tek masaya oturan yetkililerin görüşmeleri kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Yaklaşık 5 bin hak sahibi ile görüşecek olan yetkililer, ilk etap görüşmelerinin ardından 2. etap görüşmelerine de başlıyor. 

Kentsel yenileme Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerinde 3 yıldır devam eden çalışmaların sonuna gelindi.  TOKİ  tarafından yapılacak olan Kentsel Yenileme çalışmalarında hak sahipleri ile görüşmeler sürüyor. 9 etapta tamamlanacak olan görüşmelerin ilk etap görüşmeleri tamamlandı. 2 etap görüşmelerine başlayan yetkililer, 1030 hak sahibi ile daha görüşecek. 

30 Kasım'a kadar 2. etap görüşmelerini de tamamlamayı planlayan yetkililer, en kısa sürede görüşmeleri tamamlamayı umduklarını söyledi. 

Dokuz etapta tamamlanacak görüşmelerde toplamda 4800 hak sahibi ile görüşülecek. Saraycık Mahallesi'nde bulunan 2836, Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde ise 1964 hak sahibinden muvafakat alındıktan sonra yenilemenin startı verilecek. 

Gruplar halinde görüşmelere çağrılacak olan hak sahiplerinin hangi grupta yer aldıklarını öğrenmeleri için ise Sincan Belediyesi, Kentsel Yenileme Görüşme Ofisi, Ulubatlı, Fatih ve Saraycık Mahalle Muhtarlıklarına gitmesi ya da www.sincan. 

bel.tr adresine girmeleri gerekiyor. 30 gün boyunca burada askıda kalacak olan listelerde grubunu öğrenen vatandaşlar ise 263 89 69 nolu telefonu arayarak görüşme için randevu alması gerekiyor. Randevusunu alan hak sahibi o gün ve saatte Atatürk Mahallesi Polatlı-2 Caddesi Kazım Karabekir Parkı içindeki Kentsel Dönüşüm Olisine giderek görüşmesini yapabilecek.



Milliyet


Geri Dön