25 / 04 / 2024

Sincan'daki ev-arsa ölçüleri askıya çıktı!

 Sincan'daki ev-arsa ölçüleri askıya çıktı!

Saraycık Mahallesi'nde 26 Eylül itibariyle askı süresi başladı.Saraycık Kentsel Yenileme Danışma Ofisleri'nde asılı kalacak olan ölçümlere itirazı olanlar 1 aylık süre içinde itiraz edebilecek...



Sincan'da  Kentsel Yenileme Projesi hızla devam ediyor. Sincan Belediyesi ve  TOKİ  işbirliği ile Ulubatlı Hasan ve Saraycık mahallelerinde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarında arsa ve ev yüz ölçümleri tamamlandı. Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde sona eren askı süresi, Saraycık Mahallesi'nde 26 Eylül itibariyle başladı. 1 ay boyunca Saraycık Kentsel Yenileme Danışma Ofisleri'nde asılı kalacak olan ölçümlere itirazı olanlarda bu süre içinde itiraz edebilecek.

"HAKKINA DÜŞENİ GÖRSÜNLER"

"Dürüst, şeffaf ve adil" yönetim anlayışından sapmayarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Sincanımıza çok önemli yatırımlar yapılıyor. Herkes hakkına düşeni görsün itirazı varsa da etsin diye Kentsel Yenileme Danışma Ofislerimizde askıya astık. Vatandaşımız sağlam konutlarda sağlıklı yaşam sürecek" dedi.


Sabah Ankara

Geri Dön