26 / 04 / 2024

Sinerji İstanbul Residence ev fiyatları!

Sinerji İstanbul Residence ev fiyatları!

Firma: Anadolum İnşaat

Proje: Sinerji İstanbul

Sinerji İstanbul Residence ev fiyatları 139 bin lira ile 269 bin lira arasında değişiyor. Pendik Sinerji İstanbul Residence projesinde konutlar Haziran 2014 yılında teslim ediliyor...




Sinerji İstanbul Residence projesi  Anadolum İnşaat  tarafından İstanbul Anadolu yakasında Pendik ilçesinde inşa ediliyor. Sinerji İstanbul Residence ev fiyatları 139 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.


Sinerji İstanbul Residence projesi 18 bin metrekare inşaat alanına sahip. Sinerji İstanbul Residence projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler tasarlandı. Sinerji İstanbul Residence'ta daireler 78 metrekare iel 117 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Sinerji İstanbul Residence Pendik satış ofisi ile 0216 446 34 46 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Sinerji İstanbul Residence projesi 158 adet daire ve 12a adet dükkandan oluşuyor.



Sinerji İstanbul Residence ev fiyatları!


Sinerji İstanbul Residence ev fiyatları 139 bin lira ile 269 bin lira arasında değişiyor. Sinerji İstanbul Residence projesinde yürüyüş parkurları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Sinerji İstanbul Residence projesinde yüzde 25 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra kalan bakiye tutarı banka kredisi ile taksitli olarak ödeniyor. Sinerji İstanbul Residence teslim tarihi Haziran 2014 olarak belirtiliyor.




VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.Tv'de izlemek için tıklayın



Sinerji İstanbul Residence nerede?

Sinerji İstanbul Residence adres : Veli baba Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No:6/1 Pendik -İstanbul



Sinerji İstanbul Residence iletişim

Telefon:0216 446 34 46

Web adresi: www.sinerjiresidence.com


projeye sor



Geri Dön