26 / 04 / 2024

Sinpaş 3 günde 10 milyon TL'lik konut sattı!

Sinpaş 3 günde 10 milyon TL'lik konut sattı!

Sinpaş, "Ana Para Garantili Para Katlama Sanatı'' kampanyası ile 3 günde 10 milyon TL'lik konut sattı



Kampanya, ilk 3 gününde yoğun ilgi gördü. 3 Aralık'ta basın toplantısı  ve ilanlarla startı verilen kampanyada satış cirosu 10 milyon TL'ye ulaştı.

Bursa Modern, Bosphorus City, Aqua City 2010 ve Lagün gibi konsept projeleri ile konut sektörünün lideri Sinpaş GYO'nun, yeni kampanyası “Ana Para Garantili Para Katlama Sanatı'' kampanyanın ilk 3 gününde 10 milyon TL'lik konut satışına imza attı. Bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerin 5 yıldaki kar oranları yüzde 759'lara varan Sinpaş, kampanya ile çok özel satış sonrası avantajları da sunuyor.

Sinpaş'ın yeni kampanyası mevcut projeleri Bursa Modern, Bosphorus City, Aquacity 2010, Lagün ve 2010'da lansmanı yapılacak projeleri kapsıyor. Kampanya Sinpaş GYO'nun 2010 açılımı olmasına rağmen 3 Aralık'tan itibaren uygulanmaya başlandı. Uygulama başladığı günden bu güne 250'yi aşkın ziyaretçi satış ofislerine geldi. 52 ön rezervasyon ve 36 kesin rezervasyonlu satışın yapıldığı kampanyada şimdiden 10 Milyon TL'lik ciroya ulaşıldı. 

Sinpaş GYO Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer, bu belirsizlik ortamında kampanyanın gördüğü ilgiyi gayrimenkulun hala en önemli yatırım aracı olma özelliğine bağladı. Gacemer, doğru firma ve markalarla güven ortamının yakalanması durumunda ev alma kararının daha kolay verildiğini ve Sinpaş GYO'nun verdiği garanti ile konut alıcısının tereddütlerini ortadan kaldıkldıklarını söyledi. 

Gacemer, Sinpaş projelerinin diğer yatırım araçlarını geride bırakarak değerlerini kat ve kat artırdığını vurgulayarak, son 5 yılda faiz yüzde 105, Euro yüzde 19,  Dolar yüzde 5, Altın yüzde 138 kazandırırken, Sinpaş projelerinin 5 yılda, İstanbul Palace yüzde 134, Central Life yüzde 146, Aqua City yüzde 759 ve Aqua Manors'un yüzde 220 kazandırdığının altını çizdi. Gacemer, bu kampanya ile Sinpaş müşterilerinin çok iyi bildiği fırsatı herkese anlatma imkanı bulduklarını ve aldıkları sonuçtan çok memnun olduklarını sözlerine ekledi. 

www.sinpas.com

0212 310 27 00

İlgili haber

Sinpaş, memnun kalmayan müşterilerine paralarını iade edecek

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Sinpaş, 3 günde 10 milyon TL'lik satış yaptı
 
Sinpaş GYO'nun geçtiğimiz hafta başlattığı "Ana Para Garantili Para Katlama Sanatı" kampanyası yoğun ilgi gördü. Kampanyada ilk 3 günde 10 milyon TL değerinde konut satışı yapıldığı açıklandı. Bosphorus City, Bursa Modern, Aquacity 2010 ve Lagün projelerini hayata geçiren Sinpaş GYO tarafından yapılan açıklamada, kampanyanın başladığı günden bu yana 250'yi aşkın ziyaretçinin satış ofislerine geldiği, bunlardan 52'sinin ön rezervasyon, 36'sının ise kesin rezervasyon yaptığı bildirildi.
Sabah

Sinpaş'tan, 3 günde 10 milyon TL'lik 'para katlama' satışı
  
BURSA Modern, Bosphorus City, Aqua City 2010 ve Lagün gibi projeleri ile tanınan Sinpaş GYO'nun, yeni kampanyası 'Ana Para Garantili Para Katlama Sanatı' ilk 3 günde 10 milyon TL'lik satış yaptı. Bugüne kadar gerçekleştirdiği projeleri hep yüksek karlar getiren Sinpaş, bu kampanya ile satış sonrası avantajları da sunuyor. Sinpaş'ın yeni kampanyası mevcut projeleri Bursa Modern, Bosphorus City, Aquacity 2010, Lagün ve 2010'da lansmanı yapılacak projeleri kapsıyor. Kampanya Sinpaş GYO'nun 2010 açılımı olmasına rağmen 3 Aralık'tan itibaren uygulanmaya başlandı. Uygulama başladığı günden bugüne 250'yi aşkın ziyaretçi satış ofislerine geldi. 52 ön rezervasyon ve 36 kesin rezervasyonlu satış yapıldı. Bu satışlarla da 10 milyon TL'lik ciroya ulaşıldı.
Akşam

Sinpaş'a kampanya ilgisi

Sinpaş, ‘Ana Para Garantili Para Katlama Sanatı' kampanyası ile 3 günde 10 milyon TL'lik konut sattı

 Kampanya, ilk üç gününde yoğun ilgi gördü.
3 Aralık'ta basın toplantısı  ve ilanlarla startı verilen kampanyada satış cirosu 10 milyon TL'ye ulaştı. Kampanyanın uygulanmaya başlandığı tarihten itibaren 250'yi aşkın ziyaretçi satış ofislerini ziyaret etti. 52 ön rezervasyon ve 36 kesin rezervasyonlu satış yapıldı.
Milliyet


Geri Dön