19 / 04 / 2024

Sinpaş 7 milyar TL ciroya ulaştı!

Sinpaş 7 milyar TL ciroya ulaştı!

Yolculuğuna Başkent'ten başlayan Sinpaş, 40. yılında yeni hedeflerini ve projelerini açıkladı. Düzenlenen basın toplantısına Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer ve holdingin yöneticileri katıldı.




40 yıl önce yolculuğuna Başkent'ten başlayan Sinpaş, 40. yılında yeni hedeflerini ve projelerini açıkladı. Düzenlenen basın toplantısına Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer ve holdingin yöneticileri katıldı. Çelik, bu yıl hedeflerinin üzerinde, 1.2 milyar TL değerinde, 2 bin 500'ün üzerinde konut satışı gerçekleştirdiklerini söyledi. Ankara'daki Altınoran ve İncek projelerinin ise bu büyümede büyük payı olduğunu vurgulayan Çelik, "Son 5 yıla bakıldığında, 12 bin konut satışıyla 7 milyar TL'yi aşan satış cirosuna ulaştığımızı görüyoruz" ifadelerini kullandı. 


"DEĞER KATIYORUZ" 

Firmanın temellerinin 1974'te Ankara'da atıldığını, Başkent'in, grubun doğduğu ve geliştiği şehir olduğunu vurgulayan Çelik şunlan söyledi: "Yola koyulduğumuz yerde, Başkent'in konut ve sosyal yaşamına değer katan büyük projeler geliştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Oran'daki projemizde, Ankaralılara yılın 4 mevsimi kayak dedi. Genel Müdür Seba Gacemer ise, İncek projelerinin gelişimini ve yeni hedeflerini anlattı. Gacemer, "İncek projemizde,Ankaralılann temalı projelere dönük beklentilerini ve özlemlerini iyi analiz ederek bugünkü başarımıza ulaştık. Konsept yaklaşımımızın burada çok sevildiğini gördük. Çocuklara sunduğu olanaklanyla, rahat trafiğiyle, temiz havasıyla, konforlu konutlanyla büyük beğeni topluyor" diye konuştu



HaberTürk Ankara


Geri Dön