19 / 03 / 2024

Sinpaş Altınoran'da 80 ay sıfır faiz fırsatı!

Sinpaş Altınoran'da 80 ay sıfır faiz fırsatı!

Sinpaş Yapı’nın Çankaya’da hayata geçirdiği Altınoran projesinde 80 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Her detayı ince olarak düşünülen Altınoran proje donatılarıyla büyük, çeşitli ve farklı renkleri barındıran bir şehir, mahalle yaşantısı sunuyor.



Ankaralıların en çok tercih ettiği proje Altınoran’da yaşamın başlamasıyla yaşam daha keyifli. Yürüyüş parkurunda spor yapan aileler dinlenmek için Altınoran Çarşı’da buluşuyor ve evlerine geçerken alışveriş ve ihtiyaçlarını Altınoran Çarşı içindeki mağazalardan karşılıyor. Sporun her çeşidinin düşünüldüğü Altınoran’da site sakinleri dilerse vadi manzarasında spor ve yüzme imkanı sağlayan Sports International’da sporu yaşamın içine dahil edebiliyorlar.


Ankara’da Ayrıcalığın Zirvesi ‘Altın Kuleler’

Altınoran’ın merkezinden yer alan, Cumhuriyetin kuruluşunu ve 100. yılındaki büyük hedeflerini simgeleyen 1923 ve 2023 isimli Altın Kuleler, görkemli mimarisiyle Ankara’yı taçlandırıyor. Kulelerde yer alan, son dönemlerin trendi Home Office’ler de projeye büyük değer katarken kulelerin benzersiz sosyal donatıları yatırım yapmayı düşünenler için de farklı ve kazançlı bir alternatif oluşturuyor. Ankara’yı ilk kez Home Office konseptiyle tanıştıran Altın Kuleler, ev ve iş hayatını bir arada yaşama konforu sunuyor.


Şehir içinde kayak ayrıcalığı Snowland

Bir konut projesinde ilk kez karşımıza çıkan, yılın 365 günü kayak yapmaya imkân veren, teleferikle inilen tek şehir içi kayak merkezi Snowland evden alana teleferikle inme imkânı ve buz pateni yapma imkanı sunuyor. Kayakta hız kesmek istemeyenler için pistin yanı başına kurulan telesiyej ile de pisti yorulmadan tırmanabiliyor. profesyonel atlama rampasının olduğu 30 bin metrekarelik pistte Dileyenler 5-10 kişilik gruplar oluşturup profesyonel bir ekip tarafından en modern metotlarla kayak, snowboard ve buz pateni eğitimi alabiliyor. Merkezde tüm kayak ekipmanlarını kiralamak da mümkün.


Skywalk ile gökyüzünde yürüme deneyimi

Altınoran’ın Türkiye’de ilk kez karşımıza çıkan bir özelliği de Skywalk... Altınoran Çarşı’nın İmrahor vadisine bakan bölümünde yer alan Skywalk, 250 metre yüksekliğindeki cam platformu ile gökyüzünde yürüme deneyimi yaşatıyor. Altınoran sakinleri dışında Ankaralılarda resim çektirmek için Skywalk’ı ziyaret ediyor.


Extremaland, maceraya doyuracak

Bahçelerinde sporun ve maceranın her çeşidine göz kırpanlar, ExtremeLand ile metrelerce yükseklikteki yüksek ip parkurunda macera, spor ve heyecana doyacak. Türkiye’nin ilk ve tek şeffaf tırmanma duvarında rakipleriyle karşılıklı yarışabilecek. Extramland, tüm macera tutkunları için Altınoran’ın 100 bin ağaç dikilen rekreasyon alanında yer alıyor.


Ayrıcalıklı Yaşama Ayrıcalıklı Ödeme Planı

Sinpaş’ın 40 yılı aşkın tecrübesiyle hayata geçirdiği projesi Altınoran sunduğu özel yaşantısını ödeme planıyla taçlandırıyor. 80 ay sıfır faiz ile isteyen Ankaralılar kolayca Altınoran’ın dünyasında yerini alabiliyor.



www.sinpasaltinoran.com.tr


Geri Dön