18 / 04 / 2024

Sinpaş Altınoran'da Kayak Vadisi inşa ediyor!

Sinpaş Altınoran'da Kayak Vadisi inşa ediyor!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Altınoran

Sinpaş, Türkiye'nin temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran'da Kayak Vadisi inşa ediyor. Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, "Tüm Ankaralılar'a 4 mevsim kayak yapabilecekleri merkez sunacağız'' dedi.



Mahmut Sefa Çelik, "Tüm Ankaralılar'a yılın 4 mevsimi kayak yapabilecekleri merkez sunacağız. Profesyonel ve amatör pistleri, teleferiğiyle hizmet edecek" dedi. 


Toplam 1 müyon 850 bin metrekarelik alana sahip projede 640 bin metrekarelik peyzaj alam bulunduğunu söyleyen Çelik, "100 bin ağaç dikerek Çankaya'ya yeni bir oksijen kaynağı da kazandırıyoruz" dedi. 


Altınoran'ın aynı zamanda en fazla sosyal donatıyı bünyesinde taşıyan proje olma özelliğine de sahip olduğuna dikkat çeken Çelik, "Başka hiçbir projede, kordon boyu yürüyüş yollarım, kanalları, köprüleri, gölleri, alışveriş alanlarım, rekreasyon alanını, kayak merkezini, buz pateni pistini, teleferiği bir arada göremezsiniz" diye konuştu. 


Sinpaş'ın bugüne kadar Ankara'da toplam 3 bin 500 konut inşa ettiğini belirten Çelik, "Ankara bizim için önemini koruyacak. Kentin merkezi Çankaya/Oran bölgesinde, hızla gelişen İncek'te ve yine Ankara'nın çok değerli bir bölgesi GOP'ta yeni projelerle büyümeye devam edeceğiz. Toplamda 10 bin 500 konut yapacağız" ifadelerini kullandı. 

Sözcü


projeye sor



Geri Dön