19 / 04 / 2024

Sinpaş Ankara Büyükesat'ta 380 konut yapacak!

Sinpaş Ankara Büyükesat'ta 380 konut yapacak!

2011 yılı içinde İstanbul haricinde Ankara projelerine de önem vereceğini açıklayan Sinpaş, Ankara Büyükesat'ta 380 konut yapacak. Projenin konsept planları tamamlanmak üzere...



SİNPAŞ Ankarada  3 arsada projeye başlayacak. Ömer Faruk Çelik, Bir arsada 550 villa yapacağız. Çankayada 500 rezidanslık kule yapacağız. Çarşısı da olacak. Büyükesatta da 200 bin metrekare inşaat alanına sahip arsa var, karma proje olabilir." dedi.

Sinpaş Büyükesat Projesi, Sinpaş GYO tarafından Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Köşküne 900 metre mesafede yer alıyor. 2011 yılında İstanbul haricinde Ankara'ya da yoğunluk verecek olan Sinpaş GYO'nun Büyükesat  Ankara  Projesi'nde 380 konut bulunuyor.

Çankayada, Büyükesat Mahallesinde bulunan 22 bin 572 metrekare büyüklüğündeki arsa; yabancı ülke konsolosluklarının bulunduğu Koza Sokaka 100 metre ve TBMMye ise 1.500 metre mesafede. 

Önceleri düşük kaliteli yapılaşmanın yoğun olduğu Büyükesat Vadisi içinde yer alan arsa, birkaç yıl önce Büyükesat Vadisi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı uygulama imar planı içine dahil edilerek, hem yatırımcılar için, hem de yüksek gelir düzeyindekiler için gözde bir yerleşim bölgesi haline geldi. Sinpaş Ankara Büyükesat'ın temeli bu yıl atılacak.

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön