20 / 04 / 2024

Sinpaş, Ankara'da büyüyor!

Sinpaş, Ankara'da büyüyor!

Sinpaş, 2015'in Mart ayı itibarıyla gayrimenkul sektöründe en fazla ciroya ulaşan özel sektör şirketi oldu. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, projeleri hakkında bilgi verdi.



Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı'nın mart ayında gerçekleştirdiği satışlar, Sinpaş'ı sektörün zirvesine taşıdı. 

Sinpaş 2015'in ilk çeyreğinde de adet bazında da en fazla satışı yapan özel sektör firması oldu. 


Sinpaş GYO, Bomonti 'de satışa sunacağı yeni projesinin adını da "Queen Bomonti" olarak duyurdu. 

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer. şirketin 2015 projeleri hakkında bilgi verdi. 


Sinpaş GYO'ııun Bomonti'deki rezidans projesinin adını "Queen Bomonti" olarak belirlediklerini söyleyen Seba Gacemer, projenin ön satışlarına önümüzdeki günlerde başlayacaklarını duyurdu: 


"Bomonti'deki uzun zamandır beklenen rezidans projemizi satışa sunuyoruz. 'Mimari silueti ve estetiğiyle İstanbul''un simgelerinden biri olacağına inandığımız projemizin adını da Queen Bomonti olarak belirledik. Bu proje ile İstanbul'u taçlandıracağız. Queen Bomonti ile ilk defa rezidans konseptinde ailelerin hedeflendiği bir projeyi hayata geçildik. Projemizin bütün detaylarını önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. 

Geçen yılın en çok tercih edilen özel sektör gayrimenkul markası olarak, bıı yıl da zirvedeki yerimizi koruyoruz. Geçtiğimiz mart ayında Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı toplam 415 konut satışıyla gayrimenkul sektöründe, en fazla satış adedine ulaşan özel sektör şirketi oldu. Bu büyük başarımızı, satışa sunacağımız yeni projelerle önümüzdeki aylarda da tekrarlamayı hedefliyoruz." 



Başkent





Geri Dön