19 / 04 / 2024

Sinpaş Aqua City 2010 Nisan'da satışta!

Sinpaş Aqua City 2010 Nisan'da satışta!

Gayrimenkul sektörünün öncü şirketi Sinpaş GYO, yeni projesi Aqua City 2010'u Nisan ayında satışa çıkarıyor



 



Konutta en büyük GYO olan, Sinpaş'ın Çekmeköy Bölgesinde, Şile Otoyolu Aksında projelendirdiği, yeni su medeniyeti Aqua City 2010 Nisan ayında satışa çıkıyor. Birinci etabında 495 konutun bulunduğu projeye henüz satışa çıkmadan 794 adet ön talep alındı.



2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul vizyonuyla geliştirilen ve özel müşteri grubuna ön tanıtımların başladığı proje, hayatına ve yatırımlarına değer katmak isteyenlerin yoğun ilgisini çekiyor.



2008 yılında İstanbul Boğazı'nın ve çevresindeki yaşamın yorumlandığı Bosphorus City projesi ile 6 ay gibi bir sürede 1911 konut satarak rekor kıran Sinpaş GYO,   2009 yılında da geliştirdiği farklı konseptlerdeki temalı konut projeleri ile Gayrimenkul sektöründe çıtayı sürekli yükseltmeye devam ediyor. Lagün, Bosphporus City, Ottomanors, Aquacity, Aquamanors gibi birçok projesinde su konseptini şık detaylarla birlikte işleyen Sinpaş, Aqua City 2010 projesinde kuracağı yeni su medeniyeti ile yaşam kalitesini yükseltme misyonunu sürdürüyor. Tüm evlerin özel peyzaj ile oluşturulan geniş bir iç bahçe içerisinde göl manzarasına baktığı projede, şehrin içerisinde yeşil ve mavinin buluştuğu keyifli bir yaşam sunuluyor.  

 

Sİnpaş GYO, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti vizyonuyla projelendirdiği Aquacity 2010 projesinden 30 Nisan 2009 tarihine kadar ev alanlara Siyah Lale Kartı çekilişine katılma olanağı tanıyor. Çekiliş sonucunda 50 şanslı çifte İKSV'nin en prestijli kartı olan `Siyah Lale' hediye edilecek.

Sinpaş GYO Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer; `'Aqua City 2010 projemizde kültür ve sanata önem veren, yaşamına ve yatırımlarına değer katmak isteyen yenilikçi bir kitleyi hedefliyoruz'' dedi. Gacemer, proje içerisinde göl üzerinde bir ada oluşturarak insanların evlerinden veya göl kenarından konser izleme imkanı sağladıklarını kaydetti ve şunları söyledi;

`'Projemizi geliştirirken 2010 Avrupa Kültür başkenti İstanbul vizyonu ile yola çıktık. İstanbul'un en önemli kültür ve sanat ekinliklerini düzenleyen İKSV `nin Siyah Lale programının hedef müşterilerimiz ve projemizin vizyonu ile çok örtüştüğünü gördük. Böylece Gayrimenkul sektöründe kültür ve sanata katkı anlamında da öncü kimliğimizi ortaya koyduk. Türkiye'de sadece 78 seçkin kişide bulunan bu kartın, İstanbul Kültür ve Sanat yaşamını renklendiren faaliyetlere katkıda bulunacağını düşünüyoruz. Siyah Lale programının, Aqua City 2010'dan ev alan 50 çiftle beraber, şehir yaşamının vazgeçilmezi olan kültür ve sanat faaliyetlerine ilginin artmasını umuyoruz'' dedi

Aqua City 2010 ile Siyah Lale Ayrıcalığı

İKSV'nin 2002'den bu yana sanatseverleri İstanbul Festivalleri'nin çatısı altında bir araya getiren Lale üyeliği programının en üst kategorisi olan Siyah Lale Kartı'na Türkiye genelinde sadece 78 seçkin kişi sahip. Siyah Lale sahipleri, Uluslararası Caz festivalleri, müzik festivalleri, Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde düzenlenecek özel gösterimlere, İstanbul Festivallerinin açılış gecelerine, Siyah Lale üyeleri için düzenlenecek özel gecelere özel davetiyeleri ile katılabilecek, ayrıca İKSV`nin tüm etkinlikleri hakkında önceden bilgilendirilecekler. Aqua City 2010 projesinden ev alanlar arasında yapılacak çekiliş sonucu Siyah Lale sahibi olacak 50 şanslı çift bir yıl boyunca İKSV'nin düzenleyeceği etkinliklere ayrıcalıklı olarak katılabilecek.  


0212 444 1 440



www.aquacity2010.com.tr 


Geri Dön