20 / 04 / 2024

Sinpaş Aqua City Denizli ev fiyatları!

Sinpaş Aqua City Denizli ev fiyatları!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Aqua City Denizli

Sinpaş Aqua City Denizli ev fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Banka kredisi ve firma bünyesinde kredisi ile ödeme yapılabilen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.



Teslimleri 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşecek olan Aqua City Denizli Konutları  Sinpaş Yapı  imzası ile yükseliyor. Proje Denizli'de eski EGS Park alanında inşa ediliyor.


Sinpaş Aqua City Denizli ev fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. 6 farklı ödeme seçeneği sunulan projede lansmana özel fiyatlar ve vade farksız 80 aya vade imkanı mevcut.


Aqua City Denizli Konutları 210 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Proje açık hava sineması, göl kenarlarında yürüyüş yolları, tropik ağaçları, bungalovlar, çardaklar, çocuklar için su kaydırakları, palmiyeler, seyir terasları gibi sosyal alanlardan oluşuyor. 


Sinpaş Aqua City Denizli ev fiyatları 1+1 konutlarda 187 bin TL, 2+1 konutlarda 263 bin TL, 3+1 konutlarda 360 bin TL, 4+1 konutlarda 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede “street mall” konseptiyle geliştirilen alışveriş merkezi de yer alıyor.  


Satış ofisi adres: Adnan Menderes Bulvarı No: 185 (Eski EGS Park) Denizli


Aqua City Denizli iletişim

Tel: 444 19 74

Web: www.aquacitydenizli.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön