23 / 04 / 2024

Sinpaş Aydos Country 2017'de teslim edilecek!

Sinpaş Aydos Country 2017'de teslim edilecek!

İstanbul'un en yüksek noktası Aydos Tepesi'ne komşu olan Aydos Country, Sancaktepe'yi İstanbul'un kişi başına en fazla yeşil alan düşen bölgesi haline getiriyor. Anadolu Yakası'nda yükselen Aydos Country'nin tanıtım programı gerçekleşti.




Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yılın son projesi için Sancaktepe'yi seçti. Ege Yakası, İncek Blue, İncek Green ve Karşıyaka Rezidans'ın ardından bu yıl beşinci projesi Aydos Country'i görücüye çıkaran şirket 914 konut inşa edecek. 537 metreyle İstanbul'un en yüksek noktası olan Aydos Tepesi'ne komşu projenin yanı başında bin 300 futbol sahası büyüklüğünde orman yer alıyor. 

Mayıs 2017'de teslim edilmesi planlanan projede lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. 1+1'den 4+1'e farklı daire seçeneklerinin yer aldığı projede fiyatlar 231 bin lira ve 884 bin lira arasında değişirken, 10 bin lira peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 


DOĞADAN İZLER TAŞIYACAK 

Yeni metro hatları, 3. köprü bağlantı yolları, hastane projeleri Sancaktepe'nin gelişiminden önemli rol üstlendi" diyen Gacemer, 400 milyon lira yatırımla hayata geçirdikleri projeyle, şehrin konforuyla sayfiye hayatının doğallığım bir arada sunmayı amaçladıklarını belirtti. Gacemer, Aydos Country'de binaların dış cephesinden, mimarisine, peyzaj alanlarından sosyal alanlara kadar tüm bölümlerde doğal hayat izleri bulunduğuna dikkat çekti. 



Sözcü




Geri Dön