18 / 04 / 2024

Sinpaş Aydos Country Evleri satış ofisi!

Sinpaş Aydos Country Evleri satış ofisi!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Aydos Country

Daire teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanan projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Sinpaş Aydos Country Evleri satış ofisi telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.



İstanbul İl'i Sancaktepe Aydos Ormanı'nın yanıbaşında bulunan projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Ortak kullanım alanları arasında  Aydos Country  projesinde güvenlik, hamam, oyun alanları, yürüyüş alanları, spor alanları ve yüzme havuzu gibi donatıları bulunuyor.


Toplam 50 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen Sinpaş Aydos Country Evleri projesinde büyüklükleri 68 metrekareden başlayıp, 208 metrekareye kadar ulaşarak dizayn edildi. 


Ödeme planı kapsamında projede 10 bin TL peşin ödeme yapıldığında, kalan daire bedeli için 2 ara ödeme yapılıyor ve kalan kısım 30 ay taksitlendiriliyor. 


Sinpaş Aydos Country Evleri fiyatları 256 bin TL'den başlangıç gösteriyor kata ve cepheye göre değişiyor. Projedeki dairelerin teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Sinpaş Aydos Country Evleri satış ofisi!

Adres: Veysel Karani Mahallesi, Gülhane Caddesi No: 7 Sancaktepe/İstanbul


Telefon: 444 1 440

Web: http://aydoscountry.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön