16 / 04 / 2024

Sinpaş Aydos Country’de 2014 fiyatları devam ediyor!

Sinpaş Aydos Country’de 2014 fiyatları devam ediyor!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Aydos Country

Anadolu Yakası’nda geliştirdiği doğa ile iç içe, oksijeni bol bir yaşam sunan konsept projesi Aydos Country’de lansmana özel yüzde 10 + 5 indirim fırsatı 31 Ocak tarihine kadar uzatıldı.



Sinpaş GYO’nun Anadolu Yakası’nda geliştirdiği doğa ile iç içe, oksijeni bol bir yaşam sunan konsept projesi Aydos Country’de lansmana özel yüzde 10 + 5 indirim fırsatı 31 Ocak tarihine kadar uzatıldı. Aydos Country, şehrin gürültü ve stresinden uzak, doğa ile iç içe konumu, mimari özellikleri ve peyzajıyla büyük beğeni topladı.


     Anadolu Yakasının en doğal projesi Aydos Country


Aydos Country, 537 metre yüksekliğiyle İstanbul’un en yüksek noktası Aydos Tepesi’ne komşu. Çam ormanlarıyla kaplı 10 kilometrekarelik alana yayılan Aydos Tepesi, Sancaktepe’yi İstanbul’un kişi başına en fazla yeşil alan düşen bölgesi haline getiriyor.


Ataşehir’e 10 dakika mesafede, şehrin stresi ve gürültüsünden uzaklaşmayı sağlayan Aydos Country’de, 50 dönümlük arazi üzerinde her biri geniş balkonlara sahip 900 daire yer alıyor. Aydos Country’nin bina cephelerinde kullanılan taş görünümlü doku ve doğadan rengini alan pastel tonlar sıcaklığı mimariyle buluşturdu. Sinpaş GYO’nun doğanın kalbinde geliştirdiği  Aydos Country  projesi, koru yolu, göl, patikalar, renk bahçesi, su değirmeni gibi doğal unsurlarla hazırlandı. Projeye yürüme mesafesindeki Aydos Ormanı’nda yer alan doğal spor imkanlarının yanı sıra, Aydos Country’nin içinde yüzme havuzu, fitness ve wellness center, tenis kortu, yürüyüş ve bisiklet yolu,  sağlıklı ve zinde bir yaşam için geliştirildi.


Aydos Country projesi, ulaşım ağında büyük gelişmeler gösteren, iki adet metro hattının ve 3. Köprü bağlantı yollarının geçeceği Sancaktepe ilçesinde konumlanıyor.


     Ödeme seçenekleri:


     1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri 235.500 lira ile 884.550 lira arasında satışa sunuluyor. Mayıs 2017’de teslim edilmesi planlanan projede lansmana özel yüzde 10 +  5 indirim avantajı da devam ediyor.


      Ödeme planında,


1+1, 2+1, 3+1 dairelerde 10 bin TL peşinat


4+1 dairelerde 20 bin TL peşinatla,


İlk ara ödemesi Şubat 2016’da,


İkinci ara ödemesi Şubat 2017’de olmak üzere 30 ay taksitle daire sahibi olma imkanı sunuluyor.       



projeye sor



Geri Dön