18 / 04 / 2024

Sinpaş bin 400'den fazla konut teslimi yapacak!

Sinpaş bin 400'den fazla konut teslimi yapacak!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Sinpaş GYO'nun bu yıl bin 400'den fazla konut teslimi yapacağını açıkladı. Gacemer ayrıca yabancıya vatandaşlık düzenlemesinin sektöre can suyu olacağının altını çizdi.



Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, “Türkiye artık istikrar iklimine girdi. Ülkemizin bu dönemde ortaya koyduğu büyüme performansı, ekonomi ile istikrar arasındaki hayati bağın da kanıtıdır” dedi


Türkiye'nin son 15 yılda sağladığı istikrarla çok güçlü bir ekonomik yapı oluşturduğunun altını çizen Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, "Türkiye artık istikrar iklimine girdi. Ülkemizin bu dönemde ortaya koyduğu büyüme performansı, ekonomi ile istikrar arasındaki hayati bağın da kanıtıdır" dedi. Yatırımlarına tam gaz devam ettiklerinin altını çizen Gacemer, "Sinpaş GYO olarak tecrübe, birikim ve müşterilerimizden aldığımız güvenle yeni projelerimizi peş peşe sunmayı hedefliyoruz. 2017 yılında bin 400'den fazla konut teslimi yapılacak. Queen Central Park, Ege Vadisi ve Aydos Country projelerimizin satışlarını tamamlamaya devam edeceğiz" diye konuştu. Yeni projeler geliyor Sinpaş olarak gündemlerinde yeni projeler olduğunun bilgisini veren Gacemer, "Bu hafta sonu Anadolu Yakası'nda Gökorman projemizin ön satışlarına başladık. 420 konuttan oluşan doğa ile mimariyi gökyüzüne taşıyan çok özel bir proje. Çok kısa bir süre sonra Sancaktepe projemizi de satışa sunacağız. Yine 2017 yılı içinde Bursa'da ve Ankara'da yeni projelerimizi arz edeceğiz" ifadelerini kullandı. Türkiye'nin 1983'ten sonra dış pazara dönük kalkınma sürecinin kentleşme alanını da etkilediğini söyleyen Seba Gacemer, "Bu dönemde kooperatiflerin konut üretimindeki payı artarken, inşaat teknolojisi henüz günümüzdeki kadar gelişmiş değildi. Sağlıklı koşullarda konut üretilmiyordu. 90'lı yıllarla birlikte inşaat sektöründe başlayan teknolojik gelişim süreci, 1999'da yaşanan deprem ve bunun sonrasında yürürlüğe giren deprem yönetmeliği ile daha da hız kazandı. Modern inşaat teknolojileri, tüketicilerin de kalite anlayışını ve beklentilerini değiştirdi" şeklinde konuştu. Sektör değişime girdi 2004 yılının ikinci yarısından itibaren değişen konut ihtiyaçlarının ve dünyayı takip eden konut trendleriyle birlikte konut sektörünün de ne kadar değiştiğine ve geliştiğine tanıklık ettiklerini belirten Gacemer, şöyle konuştu: "Sektörün yaşadığı değişim süreci ve yeni ihtiyaçları, yeni uygulamaları da beraberinde getirdi. 2017'ye geldiğimizde ise sektörde çok ciddi yatırımların önünün açıldığını ve yeni uygulamaların hayatımıza girdiğini söyleyebiliriz. Gayrimenkul ve inşaat sektörüne can suyu olacak yabancıya vatandaşlık düzenlemesi kısa süre önce uygulamaya girdi. Tüm düzenlemelerin Türkiye'deki gayrimenkul sektörünün yapısını daha da sağlamlaştıracağı ve sektördeki canlılığın devamına katkı sağlayacağı düşüncesindeyim."



Sabah 


Geri Dön