24 / 04 / 2024

Sinpaş Bursa Modern ana sponsorluğundaki ödül töreni 29 Mart'ta!

Sinpaş Bursa Modern ana sponsorluğundaki ödül töreni 29 Mart'ta!

Sinpaş GYO Bursa Modern’in ana sponsorluğunda düzenlenecek olan IV. Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri Töreni’ni 29 Mart 2013 Cuma günü Hilton Otel’de gerçekleştirecek..



Sinpaş GYO Bursa Modern’in ana sponsorluğunda düzenlenecek olan IV. Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri Töreni’ni 29 Mart 2013 Cuma günü Hilton Otel’de gerçekleştirecek. Bursa Kükürtlü Lions Kulübü’nün önderliğinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirilecek ödül töreninde ünlü sanatçı Özcan Deniz sahne alacak.


“Lions Alzheimer Sosyal Hizmet Evi ”projesi ve “Özel Samanlı İş Eğitim Okulu” yararına düzenlenecek IV. Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri yerel ve ulusal bazda olmak üzere 2 kategoride verilecek. Yerel bazda Bursa’mıza değer katan, istihdam sağlayan, başarılı iş kadını ve iş adamı, en başarılı genç iş kadını ve iş adamı ödülleri sahiplerini bulacak. Ulusal bazda Tiyatro ve Televizyon ödülleri kategorisinde ise en iyi drama kadın

ve erkek oyuncu, en iyi komedi kadın ve erkek oyuncu, en iyi haber spikeri, en iyi ana haber, en iyi yardımcı kadın ve erkek oyuncu, en iyi sabah kuşağı programı, en iyi sinema filmi, gelecek vaad eden oyuncu, en iyi yapımcı ödülleri sahiplerini bulacak. Sinpaş GYO Bursa Modern Özel Ödülü’nün de verileceği gece Özcan Deniz’in konseri ile sona erecek.


Geri Dön