29 / 03 / 2024

Sinpaş Bursa Modern'de 164 bin 444 liraya 1+1!

 Sinpaş Bursa Modern'de 164 bin 444 liraya 1+1!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Bursa Modern

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bursa'da konumlandırılan Modern projesinin yüzde 70'lik kısmı yeşil ve sosyal alanlara ayrılmış durumda...



SİNPAŞ GYO Bursa Modern’de hayat bir başka güzel… 



Yemyeşil bir alan, her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü, insanların güvenlik içerisinde yaşadığı, mutluluğun kapılarının arkasına kadar açık olduğu sıcacık yuvalar…  Sinpaş GYO   Bursa Modern  ve Ümit İşmen’i daha yakından tanımak ister misiniz?



Standartların çok çok üstünde, güvenli, çağdaş modern yapılar, yaşam güvenliği ve toplumdaki yabancılaşmanın selamlaşma, tanışma, sohbet ve muhabbet neticesinde doğacak ortamlarla birlikteliğin harika bir yaşam alanına dönüştüğü Sinpaş GYO Bursa Modernprojesinde Satış ve Pazarlama Müdürü olarak başarıyla görev alan Ümit İşmen, o dünyanın kapılarını açtı… 



Merhaba, öncelikle sizi kısaca tanıyabilir miyiz? Ümit İşmen kimdir? 



21 Ocak 1959  Ankara  doğumluyum 1970 senesinde ailece İstanbul’a yerleştik. Lise ve Üniversite tahsilimi İstanbul’da tamamladıktan sonra 1984 senesinden 2010 yılı Ağustos ayına kadar geçen süre zarfında 26 sene yaşamıma Amerika’da Kaliforniya eyaletinin San Francisco şehrinde devam ettim. İş idaresi, satış pazarlama üst lisans eğitimimi orada tamamladıktan sonra iş hayatımda satış, pazarlama konusunda değişik şirket yapıları ve içerisinde Otomobil, Mobilya, Ticari Mortgage, Proje ve Konut Gayrimenkul pazarlamasıyla ilgili üst düzey yönetici seviyelerinde çalışma fırsatım oldu. Şimdi Bursa’da SinpaşGYO’nun Bursa Modern projesinde Satış ve Pazarlama müdürü olarak görev yapıyorum. Evliyim 9 Yaşında bir oğlum var.



Sinpaş GYO 1974 yılında kurulmuş ve sürekli büyüme çizgisinde olan iddialı projeleri ile kendine sektöründe yer edinmiş bir kuruluş. Bize SinpaşGYO’dan bahseder misiniz? 

Sinpaş GYO sektörün liderliğine soyunmuş ve bu liderliği gerçek anlamda gerçekleştirmiş olduğu konseptli projelerle hak etmiş, insana çok önem veren hümanist yaklaşımlarla yaptığı evlerini herkesin yuva olarak kolaylıkla benimseyeceği kurumsal bir firma.



Bursa Modern projesinde 62 ila 78 metrekare 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 164 bin 444 liradan başlıyor ve 247 bin 221 liraya kadar çıkıyor. 82 ila 129 metrekarelik 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 213 bin 333 lira ile 341 bin 967 lira arasında. 120 ila 179 metrekare 3+1 evlerin fiyatları 288 bin 889 liradan başlıyor, 437 bin 522 liraya kadar yükseliyor. 191 ila 212 metrekarelik 4 oda 1 salon evlerin fiyatları 386 bin 111 lira ile 540 bin 300 lira arasında. 178 ila 186 metrekarelik 2+1 dubleks evler 356 bin 411 liradan başlayan fiyatlarla satılırken; 225 ila 229 metrekarelik 3+1 dubleks dairelerin fiyatları 550 bin 300 liradan başlıyor ve 672 bin 522 liraya kadar çıkıyor. 586 metrekarelik 5+2 köşkün fiyatıysa 2 milyon 646 bin 966 TL.



Kaliteli yaşam burada… 



SinpaşGYO’nun buradaki yapılanması Bursa Modern’i bize tanıtırmısınız?



Bursa Modern projesi tasarlanırken bu tasarının en önemli unsurlarından birisi insanın yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen modern bir yapı olmuş ve bunu yaparken de çevreyi yeşili korumak hiç bir zaman göz ardı edilmeden yapılmış. 232.000 metrekare üzerine planlanan projenin %70 yeşil alan sosyal ve spor tesisleri, çocuk oyun alanları yürüme ve koşu parkurları ve 26.000 metrekareden oluşan bir gölet olarak tasarlanmış. Projelendirilen her daire başına dışarıda ayrıca 100 metrekare bir alan mevcut. Geniş bir yelpaze içerisinde kat planı olarak 1+1,2+1, 3+1 dairelerden 4+1 daireye ve hatta müstakil 5 odalı Yalı köşklerimiz mevcut.


Bize sizin gözünüzden yani Ümit İşmen’in gözünden Bursa Modern’i nasıl özetlersiniz?


Ruhsal ve fiziksel sağlığın kazanılmasına ve devamlılığına pozitif şekilde etki edecek çok güzel bir yuva. Özellikle çocuklar için hiç gözünüz arkada kalmadan her türlü aktiviteyi bağımsız bir şekilde emniyetli olarak yapabilecekleri müstesna bir site.Bursa sahip olduğu potansiyelin etkisiyle, farklı yatırımlarla gelişirken bu gelişmeye paralel olarak kentin ticaret aksı bu yöne yani kuzeye kayıyor. Kentte yatırımcılar yüzünü kuzeye döndü, körfez geçiş projesiyle birlikte beklenti ve öngörüler doğrultusunda, birçok marka yeni Yalova yolu üzerinde yükselirken ( Hilton, Anatolium, İkea, Baia Hotel vb…), ayrıca BUTTİM’in arkasında yapımı planlanan Adalet Sarayı ile birlikte SinpaşGYO’nun BURSA MODERN projesi de bu gelişmenin merkezi konumunda olacak.Ve şehir merkezine 10 dakikalık mesafe ile KUZEYİN PARLAYAN YILDIZI bir başka parıldayacak...


Bursa Modern’i diğerlerinden ayıran en önemli özellik nedir? 


Bursa Modern projesi, Bursa’nın en büyük projesi olmanın yanı sıra yapı ve yaşam güvenliği ile birlikte toplumdaki yabancılaşmayı selamlaşma, sohbet, muhabbet ortamlarıyla birlikteliğe çevirecek sağlıklı bir yaşam üssü diyebiliriz.


Bursa Modern yöneticilerinden biri olarak değerlendirirseniz Bursa Modern’in olmazsa olmazları nelerdir? 


Burada ilk akla gelen herkesin de favorisi durumunda olan 26.000 metrekarelik göledi ile bunun yanında sunmuş olduğu yaşam tarzıdır diyebiliriz.

Sizde Bursa Modern’de yaşayan ailelerden birisiniz.'Sinpaş'ta Yaşam'nasıl? 


İnanın bunu projenin pazarlama müdürü olarak değil burada yaşayan bir aile reisi olarak söylüyorum her bakımdan Bursa Modern projesinde yaşam her açıdan muhteşem.Sosyal tesis içerisinde SCORE firması tarafından profesyonelce işletilen Fitness merkezi, Cumartesi günleri kurulan köy pazarı, yaz aylarında her Cuma yapılan açık hava sineması ve Ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz ramazan eğlenceleri ve daha nice etkinlikler sayacaklarımdan bazıları.TrilyedekiMarin Kulübümüz unutmayalım… 

Başarının ilk kuralı evde mutlu olmaktır… 


Bursa Modern için 2012 yılı nasıl geçti?


Vaad edilen sosyal yaşamın gerçek anlamda hayata geçmesiyle ve yüzlerce ailenin oturmaya başlamasıyla 2012 yılı Bursa Modern de çok keyifli geçiyor. Tabi bu arada Trilye’deki Marin Kulübümüzü de unutmamak gerek. Orası da Haziran ayından itibaren Trilye’de sahilde 20 dönüm üzerinde kurulmuş çok şahane bir tesisle Bursa Modern Kat maliklerine hizmet veriyor.



Bursa Modern’de sürekli bir hareket söz konusu...Burada hayat adeta akıyor. Size gelen yorumlar neler? 

Şu anda kat maliklerimizden her daim övgü alıyoruz zamanında onlara pazarlamış olduğumuz bir hayali gerçek olarak onlara sunabiliyor olmak hem onlar için hem bizim için çok önemli.

Peki, sürekli yeni projeler ve etkinlikler geliştiren Bursa Modern’nin 2013 projeleri neler?



2013 Mayıs ayında 13. Parseldeki inşaatımız tamamlanıyor ve o parselin satış ve teslimlerini gerçekleştirmeye başlayacağız, müşteri memnuniyeti adına kat maliklerimizden gelen talepler doğrultusunda farklı etkinlikler ve sosyal aktiviteler gerçekleştireceğiz, bir el sanatları kursu projemiz var, söyleşi ve seminer etkinliklerimiz bizim planladığımız projelerden bazıları.



Bursa Modern’de bir gün nasıl geçiyor? 



Benim değil de ben size 9 yaşındaki oğlumun “Burada hayatımın en iyi tatilini geçiriyorum” dediği 1 gününü anlatayım.Sabah kahvaltıdan hemen sonra ya eşimle yada arkadaşlarıyla veya onların ebeveynleriyle havuza gidiyor. Saat 12.00’de evde oluyor biraz tatil ödevi yaptıktan sonra bizim dairede veya bir arkadaşının evinde birkaçı bir araya gelerek video oyunları oynuyorlar.Saat 15.00-16.00 civarı tekrar hepsi dışarıda ya pistinde kay kay yapıyorlar, ya bisikletlerle proje içerisinde dolaşıyorlar veya tenis, basketbol oynuyorlar.Saat 18.30-19.00 gibi ben evde oluyorum hep beraber yemek yiyoruz hemen akabinde Kaan yine site içerisinde olmak kaydıyla dışarda ve inanın gece saat 1.00’da eve geldiği akşamlar oluyor.Ve sitedeki tecrübe ettiğimiz yaşam güvenliği sayesinde biz onu hiç merak etmiyoruz.Cuma akşamları açık hava sinema keyfi yaşıyorlar, Cumartesi akşamları ramazan dolayısı ile etkinlikleri izliyor veya katılıyorlar. Kısacası çocuklar için inanılmaz eğlenceli bir ortam var burada.



Sosyal medya bizim için önemli… 



Sosyal Medya’da var olan Bursa Modern takipçileri için iletişim bilgilerinizi yeniden alabilir miyiz? 



Elbette… Binlerce ziyaretçimizin olduğu www.facebook.com/sinpasgyobursamodernadresimizin yanında twitter üzerinden de@bursamodern olarak bizleritakip edebilir, www.sinpasbursamodern.com web sitemiz üzerinden de detaylı bilgi alabilirler.



Keyfin adresi Bursa Modern’in önemli ev sahipleri kimler? Kısaca bize anlatır mısınız? 



Her kat planının şekil ve fiyatından doğan birbirinden çok farklı olmayan belli bir seviyedeki hedef kitle projemiz bünyesinde kendiliğinden oluşuyor, bunların arasında profesyonel yöneticiler, iş adamaları, avukatlar, doktorlar ve diş hekimleri ağırlıkta.



Ev sahibi olmak isteyenler aidat yüzünden modern binalarda oturmaya sıcak bakmıyorlar. Sinpaş GYO'da aidat bedelleri nasıl?


Önce vaad edip şu anda hayata geçirmiş olduğumuz sosyal yaşam tarzı, güvenlik, bütün tesislerin kullanım hakkı buna SCORE Fitness ve Spa da dâhilbütün verilenhizmetler, çevreninve havuzların bakımı, TrilyeMarin Kulüp kullanımı karşılığında alınan aidat bedeli m2 bazında sadece 1. 80TL. Yani 100 metrekare bir dairenin aylık aidat bedeli 180 TL.

Dışarıdan gelen bir müşteriye SCORE Fitness’intalep ettiği yıllık üyelik bedeli 1600 TL civarında.




Hem Bursalılar hem de Bursa Modern ailesi için sizden bayram mesajı alabilir miyiz? 



Başarının sırrı evde mutlu olmaktan geçer sözünü unutmayarak güzellik, birlik, beraberlik dolu her zaman bir öncekinden daha keyifli, başarılı bir Ramazan Bayramı diliyorum.

Son olarak neler söylemek istersiniz? 



Bursa’nın Demirtaş bölgesinde bulunan projemizi herkes mutlaka en azından görmeli, gerçekten görülmeye değer bir yerleşke.SinpaşGYO’nun markasından dolayı ve konum itibariyle etraftaki oluşumlar neticesinde Bursa’nın İstanbul’daki Ataşehir gerçeği ile bire bir örtüşen bu yerleşkedeki yatırım potansiyelini, huzur ve rahatlık ortamını da farkederek Bademli de villasını satıp projemize yerleşen müşterilerimiz var.Tekrar tekrar Bursalıları projemize bekliyoruz.



Proje hakkında daha fazla bilgiye www.sinpasbursamodern.com web sitesinden ya da 257 13 63 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.  



projeye sor



Geri Dön