20 / 04 / 2024

Sinpaş Bursa Modern'de Ajda Pekkan rüzgarı!

Sinpaş Bursa Modern'de Ajda Pekkan rüzgarı!

Bursa 'nın yeni konser alanı Sinpaş Bursa Modern Festival Meydanı 28 Mayıs 'ta “Bonus Ajda Pekkan Yaz Konserleri ” kapsamında yeni albümünün ilk konseriyle bir kez daha Süper Star 'ı ağırlayacak...



Garanti Bonus, ‘ I Love Bonus ‘ ' konserlerinin Bursa turnesi için sosyal alanları ve eşsiz peyzaj uygulamaları ile organizasyonların öncelikli tercihi Bursa Modern Festival Meydanı 'nı seçti. Bursa'nın en büyük konut projesi olan Bursa Modern içerisinde yer alan göl manzaralı festival meydanında, ' Bonus Ajda Pekkan Yaz Konserleri ' kapsamında Türk pop müziğin divası Ajda Pekkan sahne alacak . Sanatçı “Ajda Pekkan Farkın Bu ” albümünün ilk konseri ile   Bursa'yı coşturacak.
Geçen Ekim ayında gerçekleştirilen   “Yaza Veda Konserleri ” kapsamında Bursa Modern Festival Meydanı 'nda sahne alan ve hayranlarına unutulmaz dakikalar yaşatan Ajda Pekkan, ' Bonus Ajda Pekkan Yaz Konserleri ' ile Bursalı hayranları ile bir kez daha aynı sahnede buluşacak. Türk pop müziğinin Divası, yeni albümünden seçtiği parçaların yanı sıra, geçmişten günümüze sevilen şarkıları, sahne şovları ile Bursalılara keyifli bir gece yaşatacak. Sanatçı konser öncesinde Bursa Modern evlerinde misafir edilecek ve sahneye   gölün üzerindeki köprüden geçerek çıkacak.



Ajda Pekkan 'ın konser biletleri Sinpaş Bursa Modern ev sahiplerine özel, Bursa Modern bilet gişesinden yüzde 25 indirim ile satılıyor. Konser biletleri tüm Bonus Card 'lara da yüzde 25 indirimle satışa sunuluyor.


Geri Dön