19 / 04 / 2024

Sinpaş Büyükesat Projesi için konsept çalışmaları tamamlanmak üzere!

Sinpaş Büyükesat Projesi için konsept çalışmaları tamamlanmak üzere!

380 adet konuttan meydana gelmesi planlanan Sinpaş Büyükesat Projesi için konsept çalışmaları ise tamamlanmak üzere. Proje, TBMM"ye ise 1.500 metre mesafede oldukça merkezi bir konumda yer alıyor...



Sinpaş Büyükesat Projesi, Sinpaş GYO tarafından Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Köşkü"ne 900 metre mesafede yer alıyor. 2011 yılında İstanbul haricinde Ankara'ya da yoğunluk verecek olan Sinpaş GYO'nun  Büyükesat  Ankara  Projesi'nde 380 konut bulunuyor.

Konsept çalışmaları tamamlanmak üzere olan projenin temeli bu yıl atılacak.   çankaya"da, Büyükesat Mahallesi"nde bulunan 22 bin 572 metrekare büyüklüğündeki arsa; yabancı ülke konsolosluklarının bulunduğu Koza Sokak"a 100 metre ve TBMM"ye ise 1.500 metre mesafede.  

Merkezi bir konumda yer alan ve imar planı yapılan, konut sahası içinde yer alan arsa üzerinde geliştirilecek projenin idari izin süreçleri başladı. Önceleri düşük kaliteli yapılaşmanın yoğun olduğu Büyükesat Vadisi içinde yer alan arsa, birkaç yıl önce Büyükesat Vadisi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı uygulama imar planı içine dahil edilerek, hem yatırımcılar için, hem de yüksek gelir düzeyindekiler için gözde bir yerleşim bölgesi haline geldi.


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön