23 / 04 / 2024

Sinpaş Çankaya Büyükesat için ön talep toplanıyor! İlk fotoğraflar!

Sinpaş Çankaya Büyükesat için ön talep toplanıyor! İlk fotoğraflar!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Çankayanın Büyükesat Mahallesinde yeni bir yaşam alanı yaratmaya hazırlanıyor. TAGO Mimarlık tarafından proje şuanda ön talep toplama aşamasında...



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,  Ankara  Çankayanın Büyükesat Mahallesinde yepyeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.

16 bin 331 metrekare arazi alanı üzerinde yükselecek olan Sinpaş Çankaya Büyükesat projesinin tahmini arsa alanı 40 bin metrekare olarak belirlendi.

300 adet bağımsız üniteden meydana gelmesi planlanan Sinpaş Çankaya Büyükesat, Cumhurbaşkanlığı Köşküne 900 metre, yabancı ülke konsolosluklarının bulunduğu Koza Sokaka 100 metre ve TBMMye ise 1.500 metre mesafede yükselecek.

Konumlanacağı bölge açısından da birçok ayrıcalığa sahip olacak olan Sinpaş Çankaya Büyükesat proje TAGO Mimarlık tarafından tasarlandı.

Büyükesat Vadisi içinde yer alan Sinpaş Çankaya Büyükesat proje arsası, birkaç yıl önce Büyükesat Vadisi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı uygulama imar planı içine dahil edilerek, hem yatırımcılar için, hem de yüksek gelir düzeyindekiler için gözde bir yerleşim bölgesi haline geldi.

İmar planı yapılan ve konut sahası içinde yer alan arsa üzerinde geliştirilecek projenin idari izin süreçleri başlamış, konsept çalışmaları ise devam ediyor.

7 Karede Sinpaş Çankaya Büyükesat Projesi!
















www.sinpasgyo.com

444 1 440


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön