25 / 04 / 2024

Sinpaş Denizli'ye Maldivler'in kumsalını getiriyor!

Sinpaş Denizli'ye Maldivler'in kumsalını getiriyor!

İstanbul'dan Ankara'ya, Bursa'dan Gaziantep'e Türkiye'nin dört bir yanında birbirinden farklı temalı yaşam projeleri geliştiren Sinpaş, şimdi de Ege'nin en büyük temalı projesi ile Denizli'de AquaCity projesini hayata geçiriyor.




İstanbul'dan Ankara'ya, Bursa'dan Gaziantep'e Türkiye'nin dört bir yanında birbirinden farklı temalı yaşam projeleri geliştiren Sinpaş, şimdi de Ege'nin en büyük temalı projesi ile Denizli'de AquaCity projesini hayata geçiriyor. 750 milyon TL yatırım ile 319 bin metrekare alana 1800 konut yapacak Sinpaş, Malpler bölgesinden getirdiği kumu ve suyu da projesinin içinde bulunduracak. Ege Bölgesi ve Denizli için birçok ilkler barındıran projede, su ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 ayrı konut etabı ve "street mail" konseptiyle geliştirilen geniş bir alışveriş merkezi yer alıyor. 

Su ve doğa iç içe olacak Karahayıt Doğa Termal Otel'de bir toplantı yapan Batı Ege Gayrimenkul yönetim kurulu üyesi Mahmut Sefa Çelik ve Sinpaş Yönetim kurulu üyesi Ahmet Çelik, su ve doğayı iç içe sergileyeceklerini söyledi. Batı Ege Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, bu yıl 40. yaşını kutlayan Sinpaş Grubu'nun 40 yıllık deneyim ve birikimine dikkat çekti. 


Milliyet Ege


Geri Dön