18 / 04 / 2024

Sinpaş GYO 2014'ün son çeyreğinde 2 yeni projesini satışa çıkardı!

Sinpaş GYO 2014'ün son çeyreğinde 2 yeni projesini satışa çıkardı!

SİNPAŞ GYO, Sinpaş Grubu'nun 40'ıncı yaşını kutlayarak, projeler yılı ilan ettiği 2014'ün son çeyreğinde 2 yeni projesini daha satışa sundu. Sinpaş GYO, Ankara'da büyüyen İncek Dünyası'nın son halkasını İncek Green projesiyle geliştirdi.



Sinpaş GYO, İstanbul Atakent'te Egeli bir yaşam vaat ettiği EgeYakası'na komşu Karşıyaka Rezidans projesini lanse etti. Projelerin tanıtım toplantısında konuşan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, "2014 bizim için çok özel bir sene. Hem 40'ıncı yılımızı kutluyoruz hem de ayağımızı gaz 40'ıncı yıl pedalından hiç kampanyası büyüme ivmemizi 40'ıncı yılına özel sunduğu kampanyası devam ediyor. Kampanya kampanyasında, 80 ay vade imkanı ve avantajlı ödeme koşulları sunuluyor. Vade farksız, ara ödemesiz, banka kredisiz, peşinatsız ev sahibi olunabiliyor. Halka arzımızdan beri 10 binden fazla aüeyi ev sahibi yaptık" dedi. 


HASAT YILI 


Sinpaş'm bu yıl lanse ettiği projelere dair bügi veren Gacemer, şunları söyledi: "Bu sene şimdiye kadar EgeYakası (378 konut), İncek Blue (225 konut) ve bugün İncek Green (140 konut) üe Karşıyaka Rezidans'ı (174 konut) sunduk, önümüzdeki dönemde yeni lansmanlanmız olacak. 2015 yılı ise hasat yılımız olacak." 


İncek Green: 2+1, 

3+1 ve dublex loft' dairelerden oluşan proje, peyzajı ile dikkat çekiyor. 


Karşıyaka Rezidans: 

Projedeki daireler, konut ve home office olarak sürdürülebiliyor.


Takvim


Geri Dön