18 / 04 / 2024

İncek Life, Sinpaş GYO'nun Ankara'daki yeni projesi!

İncek Life, Sinpaş GYO'nun Ankara'daki yeni projesi!

Ankara, Sinpaş GYO ile ilk kez yeşilin ve suyun bu kadar yoğun bir arada kullanıldığı yepyeni bir konut projesine kavuşuyor...



Mutlu yaşam alanları geliştirme hedefi ve 40 yıla yaklaşan deneyimiyle Bosphorus City, Lagün, Aqua City 2010, İstanbul Sarayları ve Bursa Modern gibi Türkiye’de gayrimenkul sektörüne yön veren konsept konut projelerine imza atmış Sinpaş GYO’nun beklenen projesi İncek Life görücüye çıktı. 


150 dönüm arazi üzerinde yüzde 70’i yeşil alan ve su olmak üzere projelendirilen ve birbirinin manzarasını kesmeyen konut tasarımı sayesinde peyzajın tüm konutlardan rahatlıkla görülebileceği İncek Life, sahip olduğu özelliklerle bugüne dek Ankara’da yapılmış konut projelerinden farklılaşıyor. 


“İncek Life’ta herkesi sağlıklı yaşatacağız”


Proje ayrıntılarını paylaşan Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sinpaş GYO’nun konsept konut projelerindeki başarısını Ankara’ya taşımaktan gurur duyduklarını belirtti. İstanbul ve Bursa’da hayata geçirilen konsept konut projelerinin ardından Ankara’ya ilkleri taşıyacak özel bir projeyle geldiklerinin altını çizen Çelik, “İncek Life, Ankara’nın ihtiyacına göre yapılandırıldı. Standart kalıpların dışında, Ankara’daki ilk konsept proje olan Incek Life eğlence, aktif sosyal yaşam, güvenlik, prestij, konfor ve statüyü bir arada sunuyor. Ankara’da iyi projeler ve konutlar yapıldı ama artık insanlar evin ötesinde bir şeyler istiyor. Sinpaş GYO olarak son 5 yılda her yıl istikrarlı bir şekilde yaklaşık 1.500 aileyi ev sahibi yaptık. Yaptığımız her proje hem bölgeyi geliştiriyor, hem de konut alıcısına prestij sağlıyor. Bizim bulunduğumuz bölge mutlaka değer kazanır. Çekmeköy, Halkalı ve Sancaktepe bunun en iyi örnekleridir.” 


Çelik sözlerine şöyle devam etti; “Yaklaşık 40 yıldır her yeni projede aynı heyecanı yaşayarak çalışıyoruz. Şimdi aynı ilgiyi İncek’e götürüyoruz. Sinpaş GYO’nun projelerinin tamamlanması uzun sürüyor. Çünkü biz işimizi en iyi şekilde yapmak için çalışıyoruz.  Proje yapacağımız bölgeyi, ailelerin ev beklentilerini sosyal alan ihtiyaçlarını çok iyi analiz ediyor ve ona göre projelendiriyoruz. İncek Life için 5 yıldır çalışıyoruz. Ankara’yı ilk incelemeye başladığımızda iyi apartmanlar ve iyi projelerin olduğunu gördük. Ankaralının iyi yaşam sevdiğini anladık. Biz de Sinpaş GYO olarak biraz Ankara’nın havasını değiştirelim istedik.  Ankara’ya deniz getirelim dedik olmadı plaj yaptık. Biyolojik gölette yüzüp, plajda güneşleneceğiz.  Yüzde 70’i yeşil alanda olan projede yaklaşık 1 kilometrelik yürüyüş, koşu ve bisiklet parkuru ile herkesi sabahları yürüteceğiz, pilates yaptıracağız. Böylece herkesi zayıflatacağız ve sağlıklı yaşatacağız. 


Hafta sonları şimdiden bir diyetisyen satış ofisimize gelip sağlıklı yaşam için önerilerde bulunacak yağ, kas ölçümü yapıp doğru beslenme tekniklerini kişiye özel paylaşacak.


Ankara’da yeni proje planları olduğunu söyleyen Çelik, “Ankara’nın havasını değiştirmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki iki yılda Ankara’da yapacağımız projeler için 400 milyon TL yatırım yapmayı planlıyoruz” dedi. 


Erol Evgin: “Hayalimdeki proje İncek Life’ın ta kendisi!”


Proje tanıtım toplantısına katılan ve ardından konser veren, aynı zamanda İncek Life projesinin reklam yüzü olan Erol Evgin de proje hakkında değerlendirmelerde bulundu. Reklam konusunda çok titiz olduğunu belirten Evgin, “İmajıma uymayan bir işin içinde yer almıyorum. Ama uzun yıllardır Sinpaş’ın yaptığı işleri, projeleri, uygulamaları hayranlıkla takip ediyordum. Ankara’ya girişi de enteresan bence; çünkü Ankara’nın böyle bir projeye ihtiyacı vardı. Ankara’da bu çapta bir proje yok. Projeyi gördüğümde hakikaten heyecanlandım. 150 bin metrekarelik bir arazide, 30 bin metrekare su ve arazinin meyiline göre yerleştirilmiş binalar. Yürüyüş yolları, bisiklet yolları, koşu parkurları; sportif ve kültürel faaliyetler için alanlar düşünülmüş. Yani eşine ender rastlanan büyüklükte ve güzellikte bir proje hazırlamışlar. Böyle bir projeyi sunmak benim için bir mimar olarak da keyifli oldu. Çünkü  Ankara  için gerçekten eşsiz bir proje” dedi. 


Dengeli yaşam için İncek Life’ta seçenek çok!


Doğal ortamda yüzülebilir biyolojik gölü, tematik bahçeleri, yogadan golfe uzanan açık ve kapalı zengin spor alanları, fitness merkezi ve kapalı yüzme havuzu ile Ankara’ya taze bir yaşam getirmeyi hedefleyen İncek Life, 5 farklı blok ve 2 farklı villa seçeneğiyle İncek Life zengin bir yaşam yelpazesi sunuyor. Projede 1+1 74 metrekare daireden, 5+1 451 metrekare villaya kadar 22 farklı metrekarede ev seçeneği sunuluyor. 


Çocukların özgürce oynayabildiği, anne-babaların keyifle vakit geçirebildiği, gençlerin spor ve sosyal alanlarda kendilerini geliştirebildiği bu özel proje, kendine özgü mahalle yapısı ve zengin sosyal yaşamıyla Ankara’ya geleceği şimdiden sunuyor. Fiyat aralıkları ise 266 bin TL ile 2 milyon 115 bin TL arasında değişiyor. 


Bahçeşehir Koleji İncek Life’ta


Sinpaş GYO Türkiye’nin güvenilir markalarıyla işbirliğini İncek Life’ta da sürdürüyor. Eğitim kalitesi ve uzman kadrosuyla Türkiye’nin en büyük eğitim kurumlarından biri olan Bahçeşehir Koleji, anaokulu ve ilköğretim okullarıyla Ankara İncek Life projesinin içinde yer alıyor. 12 bin metrekarelik bir kampüse kurulacak olan ve inşaatı başlayan Bahçeşehir Koleji’nde eğitim, 2013-2014 öğretim yılında başlıyor. Kişiye özgü öğretim modeline göre tasarlanan sınıflar, tablet dersliği, interaktif öğrenme istasyonlarının yer alacağı çocuk bilim müzesi, farklı öğrenme modellerine göre tasarlanan kütüphane, fen ve matematik laboratuarları, müzik atölyesi, yüzme havuzu, spor salonu, konferans salonu, yemekhane ve sergi holü yer alırken, anaokulu ve ilköğretim bölümleriyle hizmet verecek olan okul kampüsünde toplam 600 öğrenciye dünya standartlarında eğitim verilecek. 


Geri Dön