19 / 04 / 2024

Sinpaş GYO, Aşk-ı Memnu'nun çekildiği daireyi gezdirdi

Sinpaş GYO, Aşk-ı Memnu'nun çekildiği daireyi gezdirdi

Sinpaş GYO'nun yaşamın başladığı projelerini tanıtmak amacıyla düzenlediği "Sinpaş GYO Proje Turlarının" ilki gerçekleşti



Sinpaş GYO'nun yaşamın başladığı projelerini tanıtmak amacıyla düzenlediği "Sinpaş GYO Proje Turlarının" ilki 6 Mayıs'da Samandıra'daki Anadolu Yakası'nın doğal yaşam merkezi Lagün'de Sinpaş GYO Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer'in ev sahipliğinde gerçekleşti.

Su ve yeşille iç içe, tabiat harikası Phuket Adası Laguna bölgesindeki doğal Lagünlerden esinlenerek Samandıra'da hayata geçirilen Lagün projesinde gelinen son durumun paylaşıldığı turda konuşan Seba Gacemer, 1.ve 2. etabı teslim edilen ve yaşamın başladığı projede 100'ü aşkın ailenin yaşamaya başladığını, 3.ve 4. etapta ise satışların sürdüğünü ve Aralık 2010 tarihinde teslimlerin başlayacağını belirtti. Projenin başarısının  sırrının müşteri şifresini çözmekte yattığını vurgulayan Gacemer "Müşteri odaklı Pazarlama yaklaşımımızla müşterilerimizin beklentilerini analiz ediyor, ihtiyaçlarını belirliyor ve bu doğrultuda projelerimizi geliştiriyoruz.  Bu tarz konsept projeleri başarıyla yürütebilmek için müşteri şifresini çözmek ve  birçok parametrenin müşteriye birlikte sunulması önemli. Biz bunun için, müşterilerimizin beklentilerini sürekli takip ediyoruzn. Projelerimizi ziyaret eden ve satın alan müşterilerimizin tercihleri üzerine analizler yaparak daha sonra geliştireceğimiz projeler için sürekli olarak farklılaşma önerileri üzerinde duruyoruz. Pazarlama ve Satış stratejilerimize bu doğrultuda yön veriyoruz. O zaman projeler başarılı oluyor." diye konuştu.

Haftasonu etkinlikleri...
Gacemer projenin başarılı olmasında başka bir önemli hususun da satış sonrasında da hizmet kalitesini aynı şekilde devam ettirmek olduğunu söyledi. Sinpaş GYO'nun satış sonrasında da hizmetlerine titizlikle devam ettiğini vurgulayan Gacemer "Bu anlamda Lagün'de hafta sonları Lagün sakinleri ve yakınları için cilt bakımından, doktor sohbetlerine, brunchtan barbeküye, konserlere birbirinden eğlenceli ve bilgilendirici etkinlikler düzenliyoruz ve site sakinlerinden çok büyük ilgi görüyor. Bu haftasonu da anneler gününe özel brunchımız olacak ve misafirlerimiz Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası eşliğinde keyifli saatler geçirecekler. Satış sonrasında da müşterilerimizi memnun ettiğimizi görmek bizleri de mutlu ediyor" diye konuştu.

Avrupa'nın en büyük biyolojik göleti...
Lagün Projesindeki gölet sistemine de değinen Gacemer; "Lagün'deki göllerin dünyada benzeri yok. Su bitkileri, balıklar ve faydalı bakterilerle suyun temizlenmesi sağlanarak, kendi içinde bir ekosistem oluşturan Lagün projesindeki göletler doğal yaşamın bir parçası olarak tasarlandı. Türkiye'de ilk kez uygulanan ve  Avrupada da da bu büyüklükte benzeri olmayan Biyolojik Gölet projesi yaklaşık 25 Bin m2'lik bir alanıyla Avrupa'nın en büyük biyolojik göleti özelliğine sahip. Gölet için yurtdışından özel olarak 60 bin Euro maliyetle getirdiğimiz 12 bin adet balık gölü doğal yolla temizlemeye yardımcı oluyor. 

Aşk-ı Lagün...
Proje turu kapsamında Aşk-ı Memnu dizisinin çekildiği örnek evler de basın mensuplarına gezdirildi. Gacemer, diziden sonra kendilerine gelen taleplerinde değiştiğini söyleyerek "Peyker'in yatak odası, filmdeki küvet veya evin aynısını istiyoruz" gibi talepler geliyor. Diziler projelerde görünmeyen bazı ayrıntıları daha dikkat çekici hale getiriyor. Bizim bile görmediğimiz bazı ayrıntılar dizilerde vurgulanınca insanların beğenisini kazanıyor. Bu da talebe yansıyor" dedi.

Lagün projesi, her biri göl manzaralı müstakil villalar, bahçeli ve teras evler olmak üzere büyüklükleri 209 ile 749 metrekare arasında değişen 5 farklı mimaride, 9 farklı büyüklükte ev tipinden oluşuyor.  515 konutun bulunduğu projede fiyat aralıkları 544 bin TL - 2 milyon 718 bin TL arasında değişiyor. Lagün Doğa'da yaşamın başladığı projede şu anda Modern Göl Evleri'nin satışta olduğu Lagün Su'nun satışları sürüyor. Teras dubleks, bahçe dubleks ve Villa seçeneklerinin bulunduğu Lagün Su'da 84 ay için yüzde 0.80 oranında ödeme avantajı bulunuyor.


Geri Dön