24 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Aydos Country 2 etaptan meydana gelecek!

Sinpaş GYO Aydos Country 2 etaptan meydana gelecek!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Aydos Country

SİNPAŞ GYO, İstanbul’un en yüksek noktası olan Aydos Tepesi’nin yanında 914 konut inşa edecek. Sancaktepe’deki proje 1300 futbol sahası büyüklüğündeki Aydos Ormanı’nın yanında konumlanıyor.



SİNPAŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yılın 5. gayrimenkul projesi için Sancaktepe’yi seçti. Şirket, geçen yıl satın aldığı 50 dönüm arsa üzerinde 914 konutluk ‘Aydos Country’ konut projesini hayata geçirecek. İstanbul’un en yüksek noktası olan Aydos Tepesi’ne komşu proje Aydos Ormanı’na yakın konumuyla öne çıkıyor. Projenin hemen yanındaki orman 10 kilometre yani 1300 futbol sahası büyüklüğü ile dikkat çekiyor. 


400 MİLYON YATIRIM

2 etap halinde inşa edilecek ve Mayıs 2017’de tamamlanacak proje için yaklaşık 1.5 ay önce ön satışa başladıklarını söyleyen  Sinpaş GYO  Genel Müdürü Seba Gacemer, “Projede 500 konutu satışa çıkardık ve 250 tanesini sattık. Gayrimenkul sektörünün yatay bir seyir izlediği bu dönemde yaptığımız satış bizi mutlu etti” dedi. Aydos Country’nin 400 milyon lira yatırımla hayata geçtiğini söyleyen Gacemer, “Sancaktepe son yıllarda konut sektörünün gözde merkezi haline geldi. Yeni metro hatları, 3. köprü bağlantı yolları, hastane  projeleri bölgenin gelişiminden önemli rol üstlendi” dedi. Gacemer, 2015 yılının ilk çeyreğinde İstanbul Bomonti’de ve  Ankara  Çankaya’da yeni konut projelerini satışa sunacaklarını söyledi.


DOĞAL YAŞAM EVLERİ

Aydos Country’nin doğal hayat projesi olduğunu söyleyen Gacemer, binaların dış cephesinden, mimarisine, peyzaj alanlarından sosyal alanlara kadar tüm bölümlerde doğal hayat izleri bulunduğuna dikkat çekti. En yüksek binanın12 katlı olacağını belirten Gacemer, köşk tipi yapıların da hayata geçeceğini söyledi. Tüm dairelerde balkon olacağını belirten Gacemer, binaların tepesinde hobi bahçelerine yer vereceklerini kaydetti.


Yüzde 15 indirim

AYDOS Country’de büyüklükleri 69 ile 209 metrekare arasında değişen 1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri yer alıyor. Şirket yeni satışa sunulan projede yüzde 15 indirim uyguluyor. Aydos Country’de konut fiyatları 231 bin 500 liradan başlıyor, 884 bin 500 liraya kadar yükseliyor. Projenin sosyal donatıları arasında yüzme havuzu, spor salonları, tenis kortu, basketbol sahası, yürüyüş ve bisiklet yolu yer alıyor.


Hürriyet



projeye sor



Geri Dön