28 / 03 / 2024

Sinpaş GYO, Aydos Country'yi satışa sundu!

Sinpaş GYO, Aydos Country'yi satışa sundu!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Aydos Country

40'ıncı yaşını kutlayan Sinpaş GYO, Aydos Country'yi satışa sundu. Genel Müdür Seba Gacemer, Sancaktepe'nin son dönemde İstanbul'un en çok değer kazanan lokasyonlarından biri olduğunu söyledi.



Birbiri ardına yeni projelerin satışa sunulduğu Sancaktepe, bu kez Sinpaş GYO'nun  Aydos Country  Projesi'ne ev sahipliği yapıyor. 40'ıncı yaşını kutlayan Sinpaş GYO, Ege Yakası, İncek Blue, İncek Green ve Karşıyaka Rezidans’ın ardından Aydos Ormanı'nın yanı başında hayata geçen Aydos Country’i satışa sundu. Sancaktepe bölgesinin konut sektörü açısından en parlak bölgelerden biri olduğunu söyleyen  Sinpaş GYO  Genel Müdürü Seba Gacemer, Çekmeköy-Sancaktepe hattının son yıllarda yüksek değer kazandığını, Sinpaş projelerinde bu değerin daha da arttığını belirtti. Gacemer,  Aydos Country’den 2 metro hattıyla ulaşım sağlanırken, 3. köprüye de Sultanbeyli'den otoyol bağlantısı olacağını ifade etti.


ORMANA KOMŞU 


Aydos Country'nin 537 metre yüksekliğiyle İstanbul’un en yüksek noktası olan Aydos Tepesi’ne komşu olduğunu vurgulayan Gacemer, "Çam ormanlarıyla kaplı yaklaşık 10 kilometrekarelik alana yayılan Aydos Tepesi, Sancaktepe bölgesini İstanbul’un kişi başına düşen en fazla yeşil alanı haline getiriyor. Burada kişi başına düşen yeşil alan miktarı İstanbul ortalamasının üç katı kadar" diye konuştu. Gacemer, Aydos Country’yi geliştirirken şehir konforuyla sayfiye hayatının doğallığını bir arada sunmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.  


Ön satışta yarısı gitti 


Gacemer, Aydos Country’nin ilk etabında satışa sundukları 500 konutun yarısının daha tanıtımı yapmadan , ön satış döneminde satıldığını belirterek, projede 1+1’den 4+1’e farklı daire seçeneklerinin 231.500 lira ile 884.500 lira arasında satışa sunulduğunu, lansmana özel indirimlerinin de olduğunu ifade etti.


Akşam


projeye sor



Geri Dön