29 / 03 / 2024

Sinpaş GYO Bursa Modern'deki Bahçeşehir Koleji kapılarını açtı!

 Sinpaş GYO Bursa Modern'deki Bahçeşehir Koleji kapılarını açtı!

Sinpaş GYO Bursa Modern bünyesindeki Bahçeşehir Koleji, 2012-2013 Öğretim yılında kapılarını açtı!



Dünya standartlarındaki eğitim kalitesiyle Türkiye’nin en iyi eğitim kurumlarından olan Bahçeşehir Koleji, Bursa’daki ikinci kampüsünü Bursa Modern bünyesinde açtı. 


Çağdaş bilgi ve teknolojiyi eğitim sistemlerinin vazgeçilmez temeli sayan Bahçeşehir Eğitim Kurumları "Eğitimde Önce Kalite" yaklaşımı ile yurt genelinde artan bir talep doğrultusunda sayısını her geçen gün arttırmaya devam ediyor. 2012-2013 eğitim-öğretim yılı ile birlikte yeni tesislerinde faaliyete girecek olan Bahçeşehir Koleji’nin Bursa Modern Şubesi, Bursa’daki ikinci şubesi. 


Üst düzey katılım

2012-2013 Eğitim Öğretim yılında hizmet verecek Bahçeşehir Koleji'nin Bursa'daki ikinci okul kampüsünün açılış törenine  okulun öğrencilerinin ve velilerinin yanı sıra, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve TÖDER (Tüm Özel Öğretim Kurumları) Başkanı Enver Yücel, Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Bahçeşehir Koleji CEO’su Hakan Koçoğlu ve  Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Behçet Yavuz katıldı.


Bursa Modern kampüsümüzde ilk etapta anaokulu ve ilköğretim binaları hizmete açıldı. Yaklaşık 13 bin metrekarelik okul kampüsünde spor salonu, yüzme havuzları, sanat atölyeleri, laboratuarlar, konferans salonu ve sergi alanları bulunuyor. Okul kampüsünde 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında anaokulu ve  ilköğretim bölümleriyle toplam 300 öğrenciye dünya standartlarında eğitim verilecek. 


Sinpaş GYO-Bahçeşehir Koleji işbirliği gelecek Sinpaş projelerinde devam edecek

Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, eğitimin önemine dikkat çekerek, “Sinpaş GYO olarak, amacımız ülkemizdeki kentsel dönüşüme modern konut projelerimizle destek vermek. Bursa Modern, bu amaç doğrultusunda geliştirilmiş bir proje. Projemizi tasarlarken yaşamı kolaylaştıracak ve daha güzel hale getirecek her şeyi değerlendirdik. Müşteri odaklı yaklaşımımız çerçevesinde, müşterilerimizin beklentilerine uygun güvenilir, saygın ve başarısı ispatlanmış markalarla işbirliği geliştiriyoruz. Bu nedenle Türkiye’de eğitim kalitesinin yükseltilmesinde önemli rol oynayan Bahçeşehir Kolejleri ile projelerimizde işbirliği yapmaya karar verdik. 




Sinpaş GYO ve Bahçeşehir Kolejleri ile yapılan bu işbirliği gayrimenkul sektöründe bir ilk. Bosphorus City’deki Bahçeşehir Koleji Anaokulu, ikinci dönemini yaşıyor. Bosphorus City’ye komşu parselde yer alan İstanbul Sarayları’nın yanındaki parselde yapılacak Bahçeşehir Koleji İlköğretimokulu ise önümüzdeki yıl kapılarını açacak. Bahçeşehir Koleji İlköğretim Okulu ile çalışmamızı İstanbul ve Bursa dışında Ankara’ya da götüreceğiz.  Ankara  İncek Life projemizdeki Bahçeşehir Koleji İlköğretimokulu’nun da yine önümüzdeki yıl açılması planlanıyor. Kaliteli yaşamın yanı sıra kaliteli eğitimi de Sinpaşlılar’ın ayağına getiriyoruz” dedi.


Bahçeşehir Koleji Bursa’nın En Çağdaş Yaşam Alanı Bursa Modern’de

İstanbul dışında ilk okullarını 2003 yılında Bursa’da açarak Anadoluya açılma kararı aldıklarını belirten Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Enver  Yücel, “Bursa, İstanbul dışında açtığımız ilk okulumuzdu. Bugün ise Türkiye'nin 7 bölgesinde hizmet veriyoruz. 9 yıl aradan sonra Bursa'da ikinci okul kampüsümüzü Bursa'nın en çağdaş yaşam alanlarından biri olan Bursa Modern'de açmanın gururunu yaşıyoruz. Bursa'daki iki okul kampüsümüz de Türkiye'ye ve dünya açılan bir kapı olacak. Türkiye'deki kampüslerimizde gerçekleştirdiğimiz Öğrenci Değişim Programı ile öğrencilerimiz kendi kültürlerini yakından tanıma fırsatı bulacaklar. Bahçeşehir Koleji ve Bahçeşehir Üniversitesi'nin ABD, İsviçre, Hong Kong, Kanada ve Berlin Kampüsleri ve ABD, Kanada ve İngiltere'de işbirliği içinde olduğumuz okullarla birlikte sunduğumuz Global Eğitim Programları ile öğrencilerimizi birer dünya vatandaşı yetiştirerek onları geleceğe en donanımlı şekilde hazırlayacağız." dedi.


Bursa’nın en büyük konut projesi: Bursa Modern

Bursa’nın en büyük konut projesi olan Bursa Modern, 26 bin metrekarelik gölet ve kenarında yalılar, köşkler, göl ve doğa manzaralı kuleler ve rezidanslardan oluşuyor. Yalı Köşkleri, Asmalı Yalılar, Kemer Residence ve Marin Residence’lar, Park Konakları, Gök Kuleler, Saraybahçe Konakları ve Kristal Kuleler olmak üzere 8 ayrı yaşam alternatifi sunuluyor. Bursa kent meydanına 10 dakika mesafede yer alıyor. Ottomanors ve İpek Yolu olmak üzere iki mahalleden oluşan Bursa Modern, bugüne kadar Bursa’da gerçekleştirilmiş en büyük konut projesi. 


Bursa’nın yeni çekim merkezi Bursa Modern’de, 2300 metre koşu ve yürüyüş parkuru, 26 bin metrekare gölet, site içi su ulaşımı, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kompleksi ve yaz-kış yeşil kalan özel peyzajı ile keyifli ve doğal bir ortam sunuyor.   


Eğlenceli bir yaşam için, Festival Alanı

Bursa Modern, spor aktivitelerinin yanı sıra sosyal yaşam olanaklarıyla da şehre canlılık getiriyor. Üç tarafı sularla çevrili, şık köprülerle ulaşılabilen Güvercin Yarımadası’ndaki Festival Alanı, konserlere, defilelere, fuarlar ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaparak, Bursa Modern’in cazibe merkezi oluyor. 


Parkta çocuklar eğlenirken, siz adaları gezin!

Bursa Modernliler su kenarlarında yeşillikler arasında komşuları ile gezintiler yapacağı, meydanlarda toplanıp etkinlikler izleyebildikleri, sandallarla adalar arasında gezinti turları yaptıkları ve çocuklarını gözleri arkalarında kalmadan parkta bırakabildikleri seçkin bir siteye kavuştu. Sinpaş GYO Bursa Modern projesinin temel unsurlarından biri olan göl, turnuvalara ev sahipliği yapabilecek tenis ağırlıklı spor kompleksi, cafe, gölet içi ulaşımın uğrak yeri kayıkhaneler ve dinlenme alanları ile günlük hayatı çeşitlendirip zenginleştiriyor. Ayrıca her cumartesi kurulan köy pazarı da site sakinleri ve çevre halkı tarafından büyük ilgi görüyor.


Büyük Kulüp, Bursa Modern’de yaşama hareket getiriyor

Bursa Modern kapsamında hayata geçirilen ve yalnızca Bursa Modern’in değil tüm kentin kullanımına açık olan Büyük Kulüp, sunduğu hizmet çeşitlerini geliştirmeye devam ediyor. Kulüp içinde açılan Migros çevrenin alışveriş ihtiyacını karşılarken, İstanbul’un önde gelen sağlık, spor, turizm ve eğlence işletme firması The Wellness Company’nin Bursa’daki fitness markası SCORE da Bursa Modern sakinlerine hizmet veriyor. Terzi ve kuru temizleme hizmetleri de kulüp bünyesinde hizmete giren diğer yenilikler. 

Bununla birlikte B&G Hair, OXO Car Wash, Eczane Yeşim Önal, Puri SPA ve daha birçok seçkin marka da Büyük Kulüp’te yerini alarak Bursa Modern ailesine katıldı. Açık ve kapalı yüzme havuzu misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.



Geri Dön