19 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Bursa'da sağlık çalışmalarına destek veriyor!

Sinpaş GYO Bursa'da sağlık çalışmalarına destek veriyor!

Bursa'nın uluslararası ödüllü tek konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern ana sponsorluğunda gerçekleşen, 'HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri', Metin Uca'nın sunumu ve konuk sanatçısı Işın Karaca'nın sahnesi ile renklenen gala gecesinde sahiplerini buldu.



Bursa'nın uluslararası ödüllü tek konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern ana sponsorluğunda gerçekleşen, 'HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri', Metin Uca'nın sunumu ve konuk sanatçısı Işın Karaca'nın sahnesi ile renklenen gala gecesinde sahiplerini buldu. Altı kategoride 36 ödül, kendi alanında başarıya ulaşmış kişi, kurum ve ekiplere verildi. HASVAK Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) Bursa Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen gecenin geliri Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Nefroloji Bilim Dalı Diyaliz Merkezi'ne aktarılacak. Sinpaş GYO Bursa Modern Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen. sağlık alanında göstermiş oldukları faaliyetlerden ve desteklerden dolayı Bursa HASVAK şubesi adına Başkan Zerrin Özgüle'ye teşekkürler plaketi ve Sinpaş GYO özel hediyesini takdim etti.


Erken Rezervasyon Fırsatı

Bursanın en büyük konut projesi Bursa Modern'de , çok avantajlı erken rezervasyon kampanyası başladı. 30 Nisan'da sona erecek kampanya ile 3+1 ve  4+1 evler bin 620 TL'den  başlayan taksitler ve uygun vade seçenekleri ile hemen teslim edilecek.


Posta Bursa


Geri Dön