29 / 03 / 2024

Sinpaş GYO Ege Yakası projesi teslim tarihi!

Sinpaş GYO Ege Yakası projesi teslim tarihi!

Sinpaş GYO'nun Ankara Dikmen Vadisi'nde hayata geçireceği Ege konseptli proje, 2 etapta 900 bağımsız bölümden meydana geliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.



Yatırım değeri 600 milyon lira olan proje Sinpaş GYO arazisi üzerinde geliştiriliyor. Lansmanımızı ise ruhsatlandırma tamamlandıktan sonra yılın son çeyreğinde Ankaralılarla buluşturmayı planlanıyor.



Yüzde 95’i satılan Ege Yakası projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 4. 5 +1 ev ve müstakil villalar bulunuyor. EgeYakası’nda, Sinpaş Holding özel finansman koşullarıyla %5 peşinat, 6 ay sonra % 10 ara ödeme ve 48 aylık taksitlerle hemen ev sahibi olunuyor. Üstelik ödemenin % 50’lik kısmı teslimde Aralık 2016’da gerçekleşecek.



Ege konseptli projesi Ege’nin cumbalı taş evlerinden, ahşap görünümlü panjurlarına kadar özlemi duyulan pek çok detayın bulunduğu EgeBoyu’nda, lavanta ve kekikler, zeytin ve sakız ağaçları, mor salkım ve incir gibi Ege florasının İstanbul’da yaşayabilen güzellikleri yer alıyor. Dalyan meydanındaki caretta carettalar, Foça’nın simgesi fok heykeli ve Alaçatı’daki Surf heykeli gibi Ege’nin simgesi objeler Ege’nin renkli güzelliğini taşıyor.


Küçükçekmece Atakent’te geliştirilen EgeYakası ise doğası, mimarisi ve sosyal yaşam alanlarıyla Ege yaşantısının sıcaklığını sunuyor. Projede tıpkı Ege’deki gibi kış bahçeli, geniş balkonlu apartman daireleri, bahçeli ve bahçe teraslı evler ve cumbalı havuzlu müstakil villa seçenekleri bulunuyor.



Yatırım değeri 600 milyon lira olan projede büyük ve iki katlı bir Ege çarşısı olacak. Ege konseptine özgü yüksek taş duvarlar ve açık renkler tercih edileceği projede İstanbul’daki Ege Yakası projesinde olduğu gibi isimlerini Ege’den alan Alaçatı, Assos, Cunda ve Foça Evleri yer alacak



Künyesi


Yapımcı Firma : Sinpaş GYO

Proje Tipi : Daire

Konut Sayısı : 900

Arsa Alanı : 26000 metrekare

Konut Tipleri : 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 

Metrekare Alanı : 50 - 200 metrekare

Teslim Tarihi : Ocak 2018


http://sinpasgyo.com/


Yeni Akit


Geri Dön