27 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Faaliyet Raporu en ilham verici çalışma seçildi

Sinpaş GYO Faaliyet Raporu en ilham verici çalışma seçildi

Sinpaş GYO’nun hazırladığı 2009 Faaliyet Raporu, ABD merkezli Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP) tarafından düzenlenen Spotlight 2010 Yarışması’nda“ en ilham verici çalışma” seçilerek, “gold&r



Sinpaş GYO’nun hazırladığı 2009 Faaliyet Raporu, reklâmcılık ve halkla ilişkiler alanında küresel bir “forum” işlevi gören ABD merkezli Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP) tarafından düzenlenen Spotlight 2010 Yarışması’nda“ en ilham verici çalışma” seçilerek, “gold” ödülü kazandı.

Hazırladığı projelerle gayrimenkul sektörünün öncüleri arasında bulunan Sinpaş GYO, 2009 Faaliyet Raporu ile “gold” ödüle layık görüldü. ABD merkezli Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP) tarafından düzenlenen ve küresel iletişim dünyası açısından bir “boy aynası” olma özelliği taşıyan Spotlight Awards Sinpaş REIC 2009 Faaliyet raporunu basılı faaliyet raporu (print-annual report) dalında “en ilham verici çalışma” olarak seçti.

2002 yılından bu yana düzenlenen Spotlights Awards’a bu yıl 12 farklı ülkeden 1100’ü aşkın başvuru yapıldı. Faaliyet raporu, web sitesi, dergi gibi farklı iletişim ürünlerinin değerlendirildiği yarışmada kıyasıya bir rekabet yaşandı.

Sinpaş GYO’dan  “altın kültçe” tasarımlı faaliyet raporu

2009 yılında Türkiye’nin en değerli gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Sinpaş GYO, hazırladığı faaliyet raporunda bunu tüm paydaşlarına anlatmak için en değerli algısını “altın kültçe” tasarımıyla gerçekleştirdi.  Bir mücevher kutusundaki altın kültçe dizaynı ile sunulan Faaliyet Raporu, tasarımı ve zengin içeriği ile “en ilham verici çalışma” dalında “gold” ödülün sahibi oldu.


Geri Dön