16 / 04 / 2024

Sinpaş GYO gayrimenkul değerleme şirketini değiştirdi!

Sinpaş GYO gayrimenkul değerleme şirketini değiştirdi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Gayrimenkul değerleme şirketinin değişimi hakkında bilgilerini yayınladı.



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gayrimenkul değerleme şirketini değitirerek Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık ile çalışmaya başladı.


Sinpaş GYO Açıklama:


Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından Sermaye Piyasası Kurulu'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin (III-48.1) 35. Maddesinin ikinci fıkra hükmü uyarınca, Şirketimizin portföyünde bulunan ve aşağıda listesi yer alan varlıkların değerlemesi için seçilen Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş. kendi yaptığı başvuru üzerine, SPK tarafından yetkilendirilen gayrimenkul değerleme şirketleri listesinden çıkarılmıştır. Bu çerçevede Yönetim Kurulumuzun Şirketimizin portföyünde bulunan ve aşağıda listesi yer alan varlıkların değerlemesi için Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin belirlenmesi talebi SPK'nın onayına sunulmuş ve talebimiz SPK'nın 17.11.2015 tarihli yazısı ile onaylanmıştır.


Şirket Portföyündeki Varlık ;

Itower Projesi (İstanbul, Şişli)

Incek Life Projesi (Ankara,Alacaatlı)

Incek Green + 6 adet arsa (Ankara, Alacaatlı) 

Ankara, Polatlı, Yenidoğan

Ege Yakası Projesi (İstanbul, Küçükçekmece, Halkalı)

Halkalı 800-5/13 ve 801-1/19 Parseller



Geri Dön