19 / 04 / 2024

Sinpaş GYO iftar yemeği düzenledi!

Sinpaş GYO iftar yemeği düzenledi!

Türkiye’nin gözbebeği Bursa’da 2008 ‘den bu yana faaliyet gösteren Sinpaş GYO, 23 Temmuz 2014 Çarşamba günü gerçekleştirdikleri iftar daveti ile Bursa ekonomi ve magazin basının mensupları ile bir araya geldi.




Tarihsel geçmişi, coğrafi konumunun avantajları ve Sosyo –ekonomik yapısı ile tüm Türkiye’nin gözbebeği Bursa’da 2008 ‘den bu yana faaliyet gösteren Sinpaş GYO, 23 Temmuz 2014 Çarşamba günü gerçekleştirdikleri iftar daveti ile Bursa ekonomi ve magazin basının mensupları ile bir araya geldi.


SİNPAŞ GYO Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özkan Öztürk ve Sinpaş GYO Bursa Modern Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen’in katılımlarıyla gerçekleşen davette Sinpaş Grubu olarak bu yıl 40. Yaşlarını kutlamanın gururunu basın mensupları ile paylaştılar.


Davette konuşma yapan SİNPAŞ GYO Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özkan Öztürk; “projeler yılı” olarak değerlendirdikleri 2014 yılında hayata geçen, devam eden ve planlanan projeleri hakkında basına detaylı bilgi aktardı.


Öztürk, konuşmasında; Eylül’den itibaren başlayacak, yaklaşık 1.000.000.000 TL ciro hedefli Bomonti, Sancaktepe ve  Ankara  projelerinin bilgisini verdi.



Bursa Kent


Geri Dön