25 / 04 / 2024

SİNPAŞ GYO satışlarını % 37 artırdı!

SİNPAŞ GYO satışlarını % 37 artırdı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2014 yılı verilerini açıkladı. Şirket, yıl boyunca satışlarını bir önceki seneye göre yaklaşık yüzde 37 artırarak istikrarlı büyümesini sürdürdü. İşte rakamlar...



Sinpaş GYO, 2014 yılı verilerini açıkladı. Şirket yıl boyunca satışlarını bir önceki seneye göre yaklaşık yüzde 37 artırarak istikrarlı büyümesini sürdürdü. 


Yılı bin 394 adet satışla ve 682 milyon TL ciroyla kapatan Sinpaş GYO, aynı dönemde bin 619 adet ünitenin teslimatını gerçekleştirdi. 


Projeler ve verimlilik yılı olarak kutladıkları 40. yaşlarında ulaştıkları sonuçları değerlendiren Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 2015 yılında da hiç hız kesmeden yollarına devam edeceklerini belirtti.  Ankara  ve İstanbul'da merakla beklenen yeni projelerin hazırlık sürecinin tamamlanmakta olduğunu vurgulayan Gacemer şunları söyledi: "2014'teki performansımızdan mutluyuz. Yeni lansmanlarımız büyük ilgi gördü. Satış ve büyüme rakamlarımız da bunu ispatlıyor. Şimdi özgün projeler sunmak üzere kendimizle yarışmaya devam ediyoruz. Henüz keşfedilmemiş yerlerde proje geliştirerek, şehrin sorunlu alanlarının değişimini sağlama misyonunu üstlendik." 


Geri Dön