20 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Tıp Bayramı kampanyasıyla 10 bin TL indirim!

Sinpaş GYO Tıp Bayramı kampanyasıyla 10 bin TL indirim!

Firma: Sinpaş GYO

Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Bursa Modern, EgeBoyu, EgeYakası, İncek Life, İncek Blue, İncek Green projelerinde geçerli olacak Sinpaş GYO Tıp Bayramı kampanyasıyla 10 bin TL indirim yapılacak.



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında bir kampanyaya imza atıyor. Söz konusu Tıp Bayramı kampanyası 14 ve 15 Mart 2015 tarihinde geçerli olacak. 


Sinpaş GYO Tıp Bayramı kampanyası Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Bursa Modern, EgeBoyu, EgeYakası, İncek Life, İncek Blue, İncek Green projesinde geçerli sayılacak. 


Sinpaş GYO Tıp Bayramı kampanyası ile İstanbul,  Ankara  ve Bursa’daki satış ofislerini 14-15 Mart tarihlerinde ziyaret eden sağlık sektörü çalışanlarını 10 bin TL’lik indirim fırsatı sunuluyor. 


Sinpaş GYO’nun İstanbul Boğazı’nın benzersiz güzelliğini ayrıcalıklı bir yaşam ile sunan Bosphorus City, Boğaziçi’nin muhteşem dokusundan esinlenerek projelendirilen İstanbul Sarayları, güvenli ve huzurlu hayatın adresi Bursa Modern, ayrıcalıklı yaşam için cazip ödeme seçenekleri ile satışa sunuluyor. 


Ege’nin güzelliklerini 365 gün yaşayabileceğiniz EgeBoyu ve EgeYakası ile yeşille mavinin dengesinde geliştirilen Ankara’nın ilk temalı konut projesi İncek Life, İncek Blue ve İncek Green’den ev sahibi olmak isteyenler, Tıp Bayramı’na özel cazip indirim avantajlarından yararlanabiliyor. 


Sinpaş GYO iletişim

0 212 310 27 27

http://sinpasgyo.com/


Geri Dön