29 / 03 / 2024

Sinpaş GYO, üç ilde yılın son firsatı kampanyasını başlattı!

Sinpaş GYO, üç ilde yılın son firsatı kampanyasını başlattı!

Kasım ayına yeni bir kampanya ile girdiklerini söyleyen Barış Ekinci, '"Yılın Son Fırsatı' adıyla başlattığımız yeni kampanyamız kapsamında vade farksız olarak Sinpaş GYO bünyesinde özel ödeme planları getirdik" dedi...



Kasım ayına yeni bir kampanya ile girdiklerini söyleyen Barış Ekinci, '"Yılın Son Fırsatı' adıyla başlattığımız yeni kampanyamız kapsamında vade farksız olarak Sinpaş GYO bünyesinde özel ödeme planları getirdik" dedi. 


Sinpaş GYO, eylül ayından başlayan 'Çok net' kampanyasından sonra kasım ayında 'Yılın Son Fırsatı' adıyla yeni kampanyaya başlattı. Satışta olan İstanbul Sarayları, Bursa Modern, İncek Life projelerinde uygulanan kampanya kasım sonuna kadar devam edecek. Sinpaş GYO Satış ve Satış Sonrası Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci, faiz hadlerinin yükseliyor olması, komşu ülkelerdeki siyasi belirsizlikler, döviz, hammadde, borsa, altın piyasasındaki ciddi dalgalanmaların, gayrimenkulü yıldızı parlayan bir yatırım aracı olarak ön plana çıkardığını kaydederek, "Gayrimenkul, bu dönemde diğer yatırım araçlarına göre en güvenilir pozisyonunu koruyunca biz de Sinpaş GYO olarak yatırımcıları doğru biçimde yönlendirmek adına eylül ayında 'Çok net' sloganıyla yeni bir kampanya hazırladık. Bu kapsamda İstanbul Sarayları, Bursa Modern ve  Ankara  İncek Life projelerimizde yüzde 10 indirim yaptık. Piyasa koşulları nedeniyle kafası karışan yatırımcılara Çok Net kampanyasını sunduk ve amacına ulaşan bir kampanya yaptığımızı söyleyebilirim" diye konuştu. 


'Çok net", kampanyasının ardından Kasım ayına yeni bir kamİncek Life ve Bursa Modern projelerini kapsayan ve Bursa Modern'de ise yüzde 10 indirim alan bir müşteri, örneğin 1 +1 bir daire için yüzde 10 peşinat ödediğinde 12'nci, 24'üncü, 36'ncı ve 48'inci aylarda yüzde 5'lik ara ödemeler yaparak yüzde 27'lik bakiyeyi 48 ay eşit taksitte verebiliyor" diyen Ekinci, "Geriye kalan yüzde 48'lik bakiye ise 24 ay . sonra yani Ekim 2015'te ödenebiliyor. Müşterilere farklı indirim oranlan ve peşinat miktarlarına göre farklı ödeme planlan da sunuyoruz" dedi. Ekinci, Ankara'da başladıklan ve Nisan 2014'te tamamlayacakları İncek Life projelerinde ise yüzde 10 indirim alabilen bir müşterinin, yüzde 20 oranında peşinat-ödediği takdirde, yüzde 20'lik bölümü 1 yıl sonunda, yüzde 15'lik bölümü 2 yıl sonunda, geri kalanı ise 48 ay eşit taksitte ödeyebüdiklerini kaydetti. 


Kampanyalar satış hızını olumlu etkiliyor Sinpaş GYO olarak lansman ve lansman öncesi dönemlerde uyguladıklan özel fiyatlar ve ödeme planlan ile müşterilerine her daim avantaj sağladıklannı anlatan Ekinci, "Banka faizlerinin değişken olduğu dönemlerde de kendi bünyemizde vade farksız ve kişiye özel ödeme planları geliştirebiliyoruz. Şirket olarak uyguladığımız fiyat politikamıza göre başlangıç ve bitiş fiyatları arasında da belli bir karlılık oranını sağlarız. Birçok müşterimizin Sinpaş projelerinden daire satın alırken en çok önem verdiği konu; zamanla projelerimizin yüksek değerler kazanıyor olmasıdır. Kampanyalar her zaman satış hızını olumlu yönde etkiliyor" diye konuştu. 


Geçmiş dönemde döviz artışından hemen sonra yaşanan konut fiyat artışı bu yıl da tekrarlanacağını kaydeden Sinpaş GYO Satış ve Satış Sonrası Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci, "Yakın dönemde konut fiyatlarının artmasını ve yatırımını gayrimenkule yapanların kazançlı çıkmasını öngörüyorum" dedi. 


Sektördeki rekabetin, firmaları panya ile girdiklerini aktaran Ekinci, "Ay sonuna kadar devam etmesini planlıyoruz" dedi. 

Kişiye özel ödeme imkanı sunuyor Ekinci kampanya hakkında şu bilgileri verdi: "Yılın Son Fırsatı' adıyla başlattığımız yeni kampanyamız kapsamında vade farksız olarak Sinpaş GYO bünyesinbelirli dönemlerde kampanya yapmaya yönelttiğini vurgulayan Ekinci, "Yılsonuna yaklaştığımız için kampanyalar hız kazanacaktır ancak tüketicilerin marka gücü olan, finansman olanaklarının güçlü ve geliştirdiği projelerle kendini ispatlamış firmaların projelerine ve kampanyalarına yönelmesini tavsiye ediyorum" uyarısında bulundu. 


Kişiye özel ödeme seçenekleri de sunduğumuz kampanya, İstanbul Saraylan'nda 100, İncek Life'de 80 ve Bursa Modern'de ise 100 ev için geçerli bulunuyor. Liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirimin uygulandığı kampanya kapsamında İstanbul Sarayları ve Bosphorus City projelerinde konut alıcıları yüzde 20 peşinat ödediği takdirde yüzde 20'lik bölümünü 12 ay sonra, yüzde 18'lik kısmını 24 ay sonra ödeyebiliyor, bedelin yüzde 42'lik bölümü de 48 ay eşit taksite bölünebiliyor." Kalan ödeme 2 yıl sonra ödenebiliyor "Kampanya kapsamında İstanbul Sarayları, Bosphorus City, Rekabet firmaları kampanyaya zorluyor.


Dünya Gazetesi 


Geri Dön