25 / 04 / 2024

Sinpaş GYO'dan "Bursa Modern" projesi

Sinpaş GYO'dan

Sinpaş GYO'nun, Bursa'daki konut projelerini "Bursa Modern" markası altında birleştireceği bildirildi



Sinpaş GYO Kurumsal İletişim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Sinpaş GYO'nun, sadece konut üretmeyi değil, bulunduğu kente nitelikli yaşam alanları katmayı ve kaliteli yaşam biçimleri sunmayı ilke edindiği belirtildi.

Şirketin, Bursa'da sosyal ve kültürel açıdan da Bursalılarla bütünleştiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Sinpaş GYO, 2007 yılından beri Bursaspor Kulübünün sponsorluğu, 2008 yılında birincisini gerçekleştirdiği ve bu yıl ulusal platforma taşıdığı
'Ottomanors Bursa Off-Road Şampiyonası', Bursa Kalite Derneği'nin düzenlediği sempozyumlara ana sponsorluk gibi etkinliklerle desteğini sürdürüyor. Bu paylaşımlarla Sinpaş, Bursa'da daha uzun süreli yatırım yapmak isteğini vurgularken şehre yakışır büyüklükte ve kalitede bir proje yapabilmek için de çalışmalarını devam ettiriyor. Ottomanors Mahallesi'nin ardından bu yıl da İpek Yolu Mahallesi'ni satışa sunacak olan Sinpaş Bursa'daki yatırımını büyütüyor."

Bursa Modern Projesi ve Ottomanors Mahallesi'nde yer alan örnek evlerin, 19 Nisan Pazar günü düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacağı bildirildi.


Geri Dön