29 / 03 / 2024

Sinpaş GYO’nun Yeni Genel Müdürü: Seba Gacemer!

Sinpaş GYO’nun Yeni Genel Müdürü: Seba Gacemer!

Sinpaş GYO’nun Yeni Genel Müdürü Seba Gacemer oldu. İnşaat sektöründeki az sayıdaki kadın yöneticiden ve en tecrübeli isimlerden biri olan Gacemer, 23 yıldır Sinpaş bünyesinde çeşitli düzeylerde yöneticilik yaptı.



Türkiye’nin konut sektöründeki ilk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olan Sinpaş GYO’da Seba Gacemer dönemi başladı. İnşaat sektöründeki az sayıdaki kadın yöneticiden ve en tecrübeli isimlerden biri olan Gacemer, 23 yıldır Sinpaş bünyesinde çeşitli düzeylerde yöneticilik yaptı. Son olarak 2011 yılından itibaren Eviya Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.’nin Genel Müdürü olarak görev alan Seba Gacemer, Sinpaş Grubu’nda pek çok konut projesini konsept aşamasından, pazarlama ve satış faaliyetlerine kadar, büyük bir başarıyla ve yenilikçi, yaratıcı konseptler geliştirerek yönetti.


Türkiye’nin lider gayrimenkul yatırım ortaklığı Sinpaş GYO’da Genel Müdürlük görevine gelen Seba Gacemer, 1970 İstanbul doğumlu. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü’nden mezun olan ve bir dönem bilişim sektöründe satış ve pazarlama yöneticiliği yapan Gacemer, burada kazandığı pazarlama tecrübesini başka bir sektöre geçerek geliştirmek amacıyla 23 yıl önce inşaat sektörünü ve Sinpaş’ı seçti. Sektördeki çok az sayıdaki kadın yöneticiden biri olan Gacemer, kısa sürede, iş ve sonuç odaklı, yaratıcı ve yenilikçi karakteriyle önemli başarılara imza atmaya başladı. Sinpaş’ın yeni projeleriyle birlikte sektörde ve tüm iş dünyasında öne çıkan Gacemer, 2005 yılında Dünya Gazetesi tarafından “2005 Yılının En Başarılı İş Kadını” seçildi.


Türkiye’nin konut sektöründeki ilk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olan Sinpaş GYO’da, Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine yükselen Seba Gacemer, Sinpaş Grubu’nda pek çok konut projesini konsept aşamasından, pazarlama ve satış faaliyetlerine kadar büyük bir başarıyla yönetti.


Son olarak 2011 yılında Sinpaş bünyesinde kurulan Eviya Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.’nin Genel Müdürlüğü görevine gelen Seba Gacemer, 2014 yılı itibariyle Sinpaş GYO Genel Müdürü olarak çalışmalarını sürdürecek.


Geri Dön