20 / 04 / 2024

Sinpaş Holding yatırımları devam ediyor!

Sinpaş Holding yatırımları devam ediyor!

Sinpaş Holding, son 5 yılda 12 bin konut satışıyla, konut üretiminde özel sektör liderliğine imza attı. Sinpaş Holding, 7 milyarı aşkın ciro kaydetti. Holding, yatırımlarına devam ediyor.



Sinpaş, birçok şehirde yatırımlarına devam ediyor.Sektörde 40'ıncı yaşını kutlayan Sinpaş Holding, Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı ile İstanbul, Bursa, Gaziantep, ve Denizli'nin yanı sıra Ankara'da da yatırımlarına devam ediyor. Sinpaş GYO Ankara'da 'încek Dünyası' çatısı altında încek Life, încek Blue ve încek Green projelerine devam ederken, Çankaya ve Gaziosmanpaşa'da iki yeni projeye başlayacak. Sinpaş GYO'nun Çankaya Projesi 2015'in ilk ayında, Gaziosmanpaşa projesi ise 2015'in ilk 6 ayı içinde satışa sunulacak. 

Sinpaş Yapı ise Ankara'da Türkiye'nin en büyük temalı konut projesini Altmoran'ın yapımına ve satışlarına devam ederken, 2015'te Oran'da yeni bir projeye daha start verecek. 


Sinpaş Holding olarak 2014 Ekim ayı itibarıyla 2014 yılı satış ve ciro hedefini tutturduklarını anlatan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, bu yıl 1 milyon 200 bin TL değerinde 2 bin 500 konut satışı gerçekleştirdiklerini kaydetti. Ahmet Çelik, son 5 yıla bakıldığında, 12 bin konut satışıyla 7 milyar TL'yi aşan satış cirosuna ulaştıklarını belirtti. Ahmet Çelik, 2015'te yeni projelerin devam edeceğini ve 3 yeni Anadolu şehrine daha Sinpaş imzasmı taşıyacaklarını açıkladı. 


Sinpaş Holding İştiraki Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, Altınoran projesinin 1 milyon 850 bin metrekarelik alanda hayata geçirildiğine işaret ederek, "Proje kapsamında rekreasyon alanımıza 100 bin ağaç diktik. Altınoran projesinde toplam 2647 konut yer alıyor. Ankaralılara yılın 4 mevsimi kayak yapabilecekleri bir Kayak Vadisi sunuyoruz. Skywalk ile tıpkı Grand Canyon'daki gibi gökyüzünde yürüme deneyiminin heyecanlı ve güvenli yolunu da Altınoran'da hayata geçireceğiz. Yüzyıl Meydanı, meydanı çevreleyen 2 home office kulesi. Agora AVM'si, yürüyüş yolları, köprüleri, kanalları ve gölet alanı ile Altınoran, Ankara'nın yeni bir merkezi, yeni bir ikonu olacak" dedi. 


Posta


Geri Dön