25 / 04 / 2024

Sinpaş İncek Dünyası'nda avantajlı fiyatlar!

Sinpaş İncek Dünyası'nda avantajlı fiyatlar!

Sinpaş GYO'nun Ankara'ya değer katan ilk temalı konut projesi İncek Dünyası bünyesindeki İncek Life, İncek Blue ve İncek Green Ankaralıları yeşilin ve mavinin huzuruyla buluşturuyor.



Sinpaş GYO'nun Ankara'ya değer katan ilk temalı konut projesi İncek Dünyası bünyesindeki İncek Life, İncek Blue ve İncek Green Ankaralıları yeşilin ve mavinin huzurlu dünyası ile buluşturmaya devam ediyor. 


Yaşamın başladığı İncek Life'da ev teslimleri devam ederken İncek Blue ve İncek Green etaplarında erken rezervasyon fırsatı sunuluyor.


Sinpaş GYO'nun Ankara'da hayata geçirdiği konut projelerinden İncek Life 7 ayrı konut tipiyle doğanın içinde zengin bir yaşam yelpazesi sunuyor. 


Villa Nergis, Villa Çiğdem, Lale Konakları, Kardelen Konakları, Menekşe Konakları, Leylak Evleri ve Göl Kule, Ankara'ya özel dengeli bir yaşam vaat ediyor. 


31 Mart 2015 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında incek Dünyası'nda ev sahibi olmak isteyenlere banka kredisiz ödeme kolaylıkları sunuluyor.


Peşinatsız 40 ay, yüzde 20 peşinatla 50 ay vade farksız aylık ödemeler gibi seçeneklerin yanında yüzde 50'sini peşin ödeyenler için 80 aya kadar vade imkanı sunuluyor.


Kolej yanı başında


Sinpaş GYO, Türkiye'nin güvenilir ve prestijli markalarıyla işbirliğini Ankara'da da sürdürüyor. Bahçeşehir Koleji, anaokulu ve ilköğretim okullarıyla İncek Life'ın yanı başında. Çocuklarının burada eğitim almasını isteyen İncek Life sakinleri hem avantajlı eğitim koşullarından yararlanıyor hem de çocuklarını okula yürüyerek götürmenin rahatlığını yaşıyor. 


Milliyet




Geri Dön