25 / 04 / 2024

Sinpaş İncek Life, Ankara'da yaşam merkezi oluyor!

 Sinpaş İncek Life, Ankara'da yaşam merkezi oluyor!

Ankara Sinpaş GYO ile ilk kez doğanın ve suyun birarada olduğu benzersiz bir hayata kavuşuyor. Yeşil ve mavinin dengesinden ilham alan Sibpaş İncek Life, Ankara'nın yeni yaşam merkezi oluyor




Sinpaş GYO olarak 40 yıla yaklaşan deneyim ve mutlu yaşam alanları geliştirme hedefimizle Bosphorus City, Lagün, Aqua City 2010, İstanbul Sarayları ve Bursa Modern gibi Türkiye gayrimenkul sektörüne yön veren konsept konut projelere imza atıyoruz. İstanbul ve Bursa’nın ardından şimdi kalitemizi ve modern yaşam anlayışımızı incek Life projesiyle Türkiye’nin kalbi Ankara’ya taşıyoruz. Ankara’nın yükselen değeri incek’te hayata geçecek İncek Life, doğa ve suyla zenginleşen konseptiyle adeta bir vaha.

Sinpaş GYO kalitesiyle 150 dönüm arazi üzerine kurulan ve yüzde 70’i yeşil alan olarak ayrılan projemizde, evler birbirinin manzarasını kesmeyen yerleşim planıyla yeşilin ve suyun muhteşem uyumuna hakim. Doğal ortamda yüzülebilir biyolojik gölü, tematik bahçeleri, yogadan golfe uzanan zengin spor alanları, fitness merkezi ve kapalı yüzme havuzu ile incek Life  Ankara  yaşamına tazelik getiriyor.

Sinpaş İncek Life’a Ankaralılar’dan Yoğun Talep

Sinpaş İncek Life şehirde bir vaha tadında, merkez park ve etrafında dalga dalga yayılan daireler ve evlerin yanı başında ev sahiplerinin sosyalleşebilecekleri, keyifli vakit geçirebilecekleri, spor yapabilecekleri sağlıklı ve doğal bir ortam sunuyor. İncek Life projesine AnkaralIlar yoğun ilgi gösteriyor.

İncek Life projesinde yer alan biyolojik göl sayesinde, İncek’te yüzme keyfi de gerçeğe dönüşecek. Çocukların özgürce oynayabildiği, anne-babaların keyifle vakit geçirebildiği, gençlerin spor ve sosyal alanlarda kendilerini geliştirebildiği bu özel proje kendine özgü mahalle yapısı ve zengin içeriğiyle başkentin yeni gelişim yeri olan İncek’te yeni bir yaşam vaat ediyor. Ev sahiplerinin yürüyüş yapmak için özellikle bir yere gitmelerine gerek kalmadan site içerisinde gölün çevrelerinde gezmeleri ve doğaya sadık kalınarak yapılan projede rahatlıkla stres atabilecekleri bir ortam sağlanıyor.

Sinpaş İncek Life projesi ile evinde vakit geçirmeyi sevenlere yönelik geniş yaşam alanları, üç cepheli daireler, geniş manzaralı balkonlarla yaşam çok keyifli olacak. Kapalı otoparkları ve depo alanları ile kullanım kolaylığı sağlanıyor. 

Binlerce Ağaç Ve Çiçek Türü ile Zengin Peyzaj

İncek Life sakinlerine ve misafirlerine özel Kulüp Evi’nde cafe, çocuk evi, çok amaçlı atölyeler ve TV-PlayStation odası gibi fonksiyonlar da bulunuyor. Proje içerisinde tenis kortu, çok amaçlı spor alanı, koşu-bisiklet-yürüyüş parkuru, golf alanı, kültür-fizik hareket alanları, yoga-pilates alanı, kaya tırmanış alanı, kano ve yüzülebilir biyolojik göl yer alıyor. İncek Life projesinde yer alan ağaçlar,

Ankara’ya özgü bitkilerden seçilmiş olup ılgın, çınar, meşe, kestane, hatmi ve huş olarak belirlenmiş. Birer lineer bahçe olarak da algılanabilecek bu ağaçlar, evler arasında yer alacak ve yürüyüş keyfini doyasıya yaşatacaklar.

Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Sinpaş GYO olarak 2007 yılında yola koyulduğumuzda gücümüzü 1974 yılına dayanan bir tecrübemizden aldık. Vizyonel bir anlayışla yola çıktık. Amacımız, değişen ve modernleşen dünyada ülkemizde de daha modern yaşam standartlarının yerleşmesine yardımcı olmaktı. Bu misyonumuz çerçevesinde beş yıl gibi kısa bir sürede önemli başarılara imza attık. İnsanların hayata geçirilmesi imkansız gözüyle baktığı, gerçek bir mimari ve mühendislik örneği olan Bosphorus City projesini tamamladık. İstanbul’a ikinci bir Boğaz kazandırdık. Sinpaş GYO, Türkiye’deki konut anlayışını değiştirdi” diyor.

Daima yenilikçi ve modern projelere imza atan Sinpaş GYO’nun, İstanbul’da Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Aqua City 2010 ve Lagün; Bursa’da “Bursa Modern” olmak üzere satışı süren beş, satışı ve inşaatı tamamlanan iki olmak üzere toplam yedi projesi bulunuyor.

Sinpaş GYO, Konut Sektörünün Öncüsü

Gayrimenkul sektöründe 38 yıllık köklü bir deneyim ve birikime sahip olan Sinpaş Grubu, 2006 sonunda gerçekleştirdiği yeniden yapılanmayla birlikte konut projelerinin geliştirilmesi faaliyetlerini Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Sinpaş GYO) çatısı altında yürütmeye başladı. Sinpaş GYO, yüzde 49 halka açıklık oranı ve 31 Aralık 2011 itibarıyla 594 milyon lira piyasa değeriyle İMKB’de işlem görüyor. Sinpaş GYO’nun sermayesini temsil eden hisselerin yaklaşık yüzde 37’si piyasada fiilen dolaşımda. Sinpaş GYO aktif büyüklüğü 31.12.2011 itibarıyla 1,993 milyar liraya ulaştı.

Türkiye gayrimenkul sektöründe beş yılı geride bırakan Sinpaş GYO, kazandırdığı konut projeleriyle sektör liderle-ri arasına girerken bu sürede yüzde 102 oranında artırdığı aktif büyüklüğü, 655 milyon liraya ulaşan yıllık satış geliri ve 140 milyon liraya varan yıllık net karıyla yatırımcısına en çok kazandıran şirketlerden biri.

Forbes


Geri Dön